ΠΑΡΑ-THEMA

ΑΕΛ: «Έχασε τους δύο καλύτερους της παίκτες»

ΑΕΛ: «Έχασε τους δύο καλύτερους της παίκτες»

Εκτενή αναφορά γίνεται στα διαδικτυακά μέσα των Σκοπίων για την μεταγραφή του Κίρε Μαρκοσκι, καθώς και του Ντούσκο Τραγιεβσκι στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα σε ΑΕΛ και Αλκή αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους στο βαλκανικό κρατίδιο, ο αρχηγός της Ραποτνίσκι Σκοπίων, συνεχίζει στην Κύπρο, παίρνοντας την ελευθέρα του, ενώ και ο Κίρε Μαρκόσκι αφήνει την ΠΓΔΜ για να αναζητήσει την τύχη του στο νησί μας, αναφέροντας πως η Ραποτνίσκι χάνει τους δύο καλύτερους και πιο σημαντικούς της παίκτες πριν τα προκριματικά του Europa League.

Ο Τραγιεβσκι έπαιξε 27 φορές τη λήξασα σεζόν και βρήκε δίχτυα μία φορά, ενώ ο 23χρονος Μαρκόσκι που χαρακτηρίζεται ως μια από τις ελπίδες του τοπικού ποδοσφαίρου είχε 30 συμμετοχές, σκόραρε 11 τέρματα και μοίρασε 5 ασιστ.

Σημειώνεται παράλληλα ότι μεγαλώνει η «παροικία» των Σκοπιανών στο νησί μας αφού ήδη βρίσκονται εδώ ο  Zdravkovski στην ΑΕΛ,  ο Damchevski  στον Ερμή, ο Edin Nuredinoski  στον Άρη, ο Μπογκατίνοφ στον Εθνικό Άχνας, όπως και οι ΜόισοΦ και Τρισκοφσκι στην ΑΕΚ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top