ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η μέρα του Βελγίου και του… «τυφώνα» Κέιν! Προβλέψεις από τον «Δάσκαλο»

Η μέρα του Βελγίου και του… «τυφώνα» Κέιν! Προβλέψεις από τον «Δάσκαλο»

Προγνωστικά Δευτέρας-Τρίτης από τον «Δάσκαλο» – Το Μουντιάλ της μη χρήσης του VAR!

Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω: Το VAR μπήκε για να διορθώνει τα λάθη των διαιτητών ναι ή όχι; Ο διαιτητής του Βραζιλία-Ελβετία πρέπει να πάει σπίτι του…τόσο στο τέρμα της Ελβετίας είχε επιθετικότατο φάουλ όσο και στο καθαρό πέναλτυ που δε δόθηκε στη Βραζιλία στο 80΄ θα ΄πρεπε να χρησιμοποιήσει το VAR, εκτός και αν είπαν στους διαιτητές ότι όταν το χρησιμοποιούν θα τους κόβουν λεφτά από το μισθό τους, δεν εξηγείται διαφορετικά. Θα ζητήσω τιμή από το «Πες το κι έγινε» του stoiximan για να αποβληθεί αυτός ο διαιτητής από το τουρνουά. Αν έβλεπε ο Ιβάν αυτόν τον διαιτητή, όχι με όπλο αλλά με S400 θα έμπαινε στο γήπεδο. Εξελίσσεται σε Μουντιάλ των μπουκς μετά τις γκέλες των φαβορί, αλλά για τις απογοητευτικές εμφανίσεις της Αργεντινής και της Γερμανίας το είχα επισημάνει και στο πρώτο μου άρθρο στα προγνωστικά των ομίλων, το οποίο μπορείτε να βρείτε στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου. Τελοσπάντων, πάμε στο παρόν όπου έχουμε μπροστά μας άλλα έξι παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον και, ας ελπίσουμε, μια βόλτα και από το ταμείο, παρέα πάντοτε με τον Μέγα Χορηγό μας, το www.stoiximan.com.cy!

Αγώνες Δευτέρας:

Σουηδία-Κορέα: Σκληροτράχηλες ομάδες και οι δύο, με παίχτες που δεν σταματούν να τρέχουν από τη μια (Κορέα), αλλά και από την άλλη με άμυνα που σπάει κόκκαλα (Σουηδία) και ειδικά τα κοκκαλάκια των Κορεατών σπάζουν εύκολα! Δε βλέπω τίποτε άλλο από ένα καλοπληρωμένο Χ με απόδοση 3,15.

Βέλγιο-Παναμάς: Το περίμενα από την αρχή του τουρνουά αυτό το ματσάκι…οι παίκτες του Παναμά θα πρέπει να ΄χουν και κανένα μαυροσάκουλο μαζί τους, θα μαζέψουν 3-4 γκολάκια για να μην πω και περισσότερα…αλλά εγώ θα παίξω στα σίγουρα νίκη του Βελγίου και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 2,22 ή νίκη του Βελγίου με χάντικαπ τερμάτων -2 σε απόδοση 2,55. Ακόμη ένα ειδικό από τα πολλά που προσφέρει το stoiximan είναι και το «Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα» 3-0 το οποίο πληρώνει 2,60 και το χαρίζω απλόχερα σε αυτούς που θέλουν να βγάλουν τα σπασμένα. Και δεν τέλειωσα εδώ, θα ρίξω και κάτι ψηλά στο Ειδικό στοίχημα «Να σκοράρει ο Αζάρ με πέναλτυ» με τιμή 5,25 γιατί σίγουρα οι αμυντικοί του Παναμά ή και το VAR θα μας δώσουν 1-2 πεναλτάκια!!!

Τυνησία-Αγγλία: Σκληροτράχηλοι και οι Τυνήσιοι, ματς για κάρτες αυτό, αλλά ο Χάρυ Κέην θα βρει τον τρόπο να τρυπήσει την άμυνα τους, είτε με σουτ είτε με κεφαλιά. Θα παίξω να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα o «Τυφώνας», όπως σημαίνει στα ελληνικά το όνομα του αλλά και στο να κρατήσει μόνο ένα ημίχρονο το Χ η Τυνησία με τιμή για το ημίχρονο-τελικό  Χ-2 το ικανοποιητικό 3,95.

Αγώνες Τρίτης:

Κολομβία-Ιαπωνία: Τα αποκαλυπτήρια μιας πολύ δυνατής κατά την άποψη μου ομάδας, της Κολομβίας, την οποία βλέπω να φθάνει μακριά σε αυτό το τουρνουά. Κερδίζε τους αδύνατους Ιάπωνες με πειστική εμφάνιση και με κύριο εκφραστή των τερμάτων τον Ρανταμέλ Φαλκάο. Νίκη λοιπόν της Κολομβίας με απόδοση 1,67.

Πολωνία-Σενεγάλη: Ισοδύναμα σύνολα και εδώ, από τη μια η Σενεγάλη που θα το πάει στη δύναμη και από την άλλη η Πολωνία που θα πάει στην τακτική και από τη γωνία ο «Δάσκαλος» που θα το πάει στην ισοπαλία με τιμή 3,15.

Ρωσία-Αίγυπτος: Φιάσκο με τον Σαλάχ, τη μια μας λένε ότι θα παίξει, την άλλη όχι, εν πάση περιπτώσει, εμένα μου άρεσε η μαχητικότητα της Αιγύπτου, η Ρωσία τα βρήκε και τα ΄κανε στην πρεμιέρα με τους αδύνατους Σαουδάραβες, έτσι ο «Δάσκαλος» βλέπει τα πρώτα κουλλουράκια σε αυτό το Μουντιάλ, με το σκορ 0-0 να πληρώνει 6,75 ενώ και το Χηναράκι δεν είναι άσχημο στο 3,15.

Ραντεβού στο ταμείο επιτέλους!!!

Δείτε ΟΛΕΣ τις προβλέψεις του «Δάσκαλου»:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες



Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για εντοπισμό των κουκουλοφόρων που βανδάλισαν το βράδυ της Πέμπτης τα κλειστά γήπεδα του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, στην οδό Γιώργου Θυρώτου, στη Λεμεσό, καθώς και σταθμευμένα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top