ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Τελευταίο «αντίο» στον άτυχο Γιώργο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Τελευταίο «αντίο» στον άτυχο Γιώργο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κηδεύεται ο άτυχος 28χρονος που «έσβησε» στην άσφαλτο την Κυριακή (17/6) έπειτα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον Στρόβολο.

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο Γιώργος Ξενοφώντος, την Τρίτη (19/6). Η κηδεία τελείται από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στα Λατσιά και η ώρα 17:00.

Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Θυμίζουμε ότι το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στον Στρόβολο, έξω από την αλυσίδα υπεραγορών SMART σημειώθηκε γύρω στις 13:00 της Κυριακής 17/6 όταν ο άτυχος μοτοσικλετιστής, Γιώργος Ξενοφώντος, κάτω από συνθήκες που διερευνά η Αστυνομία η μεγάλου κυβισμού μηχανή του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα και έστριβε για να σταθμεύσει στο παρκινγκ της υπεραγοράς.

Επίσης, να θυμίσουμε ότι, σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε το πρωί της Δευτέρας (18/06) ο ιατροδικαστής Νίκολας Χαραλάμπους, ο άτυχος νέος υπέστη κακώσεις σώματός και ζωτικών οργάνων. Ο θάνατος του 29χρονου Γιώργου οφείλεται σε πολυτραυματισμό συνέπεια τροχαίας σύγκρουσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top