ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κύπριος καταζητείται από τις Βρετανικές Αρχές – Έκανε την εξαπάτηση επάγγελμα – VIDEO

Κύπριος καταζητείται από τις Βρετανικές Αρχές – Έκανε την εξαπάτηση επάγγελμα – VIDEO

60χρονος Κύπριος καταζητείται από τις Βρετανικές Αρχές, σε σχέση με περισσότερες από 20 διερευνώμενες υποθέσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Parikiaki.com, ο 60χρονος Κ.Χ. ο οποίος είναι Κύπριος, φέρεται να στοχεύει εστιατόρια, παμπ, καταστήματα ρούχων, ανθοπωλεία και άλλα μικροκαταστήματα για να εξαπατήσει τους υπαλλήλους και να αποσπάσει χρήματα.

Πιστεύεται ότι εισέρχεται στα καταστήματα και μιλά με το προσωπικό, ισχυριζόμενος ότι έχει πραγματοποιήσει εργασίες για τον ιδιοκτήτη και απαιτεί χρήματα για τα αγαθά που παρέδωσε.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο 60χρονος προσποιείται ότι μιλάει με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος στο οποίο βρίσκεται και του ζητάει μετρητά, που στην συνέχει παραδίδονται από τους υπαλλήλους. Επίσης, φέρεται να χρησιμοποιεί πλαστά πιστοποιητικά ότι είναι μηχανικός, οδηγός παράδοσης ή τεχνικός.

Ένα περιστατικό που αναφέρεται στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας, είναι όταν στις 22 Φεβρουαρίου 2018, γύρω στις 14:30, κάμερες ασφαλείας καταστήματος, τον καταγράφουν όταν ο ύποπτος περπατάει σε ένα εστιατόριο και πλησιάζει γυναίκα σερβιτόρα, ενημερώνοντάς την ότι έχει να παραδώσει ράφια. Στη συνέχεια βγαίνει και ξαναμπαίνει στο χώρο και κρατά το κινητό του τηλέφωνο στο αυτί, δίνοντας την εντύπωση ότι μιλάει με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, αναφέρει το όνομα του διευθυντή και κερδίζει την εμπιστοσύνη του υπαλλήλου. Μάλιστα, χρησιμοποιεί ακόμη και ένα στυλό και χαρτί για να υπολογίσει το 'κόστος των αντικειμένων'

Ο ύποπτος στη συνέχεια ζητά £ 225 για την παράδοση των αντικειμένων και της λέει ότι θα επιστρέψει για την παράδοση, αλλά δεν το κάνει και η σερβιτόρα ειδοποιεί την αστυνομία. 

https://www.youtube.com/watch?v=oEANxmKwUCs&feature=youtu.be

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top