ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μανία για ζυμαρικά Combino - Ένα μάθημα μαγειρικής για όλη την οικογένεια

Μανία για ζυμαρικά Combino - Ένα μάθημα μαγειρικής για όλη την οικογένεια

Ο Ιούνιος είναι ο αγαπημένος μήνας των παιδιών. H Lidl, θέλοντας να τους χαρίσει όμορφες στιγμές, ετοίμασε για αυτά ένα μάθημα μαγειρικής με συνταγές για όλη την οικογένεια με τα αγαπημένα ζυμαρικά Combino.

Οι οικογένειες μαζεύτηκαν το Σάββατο το πρωί στη Lidl Food Academy φόρεσαν τις ποδιές τους και στρώθηκαν στο μαγείρεμα.


Το μενού;
Τυρένια κύπελλα (Μάφινς Mac & Cheese ) με κοφτά μακαρονάκια τύπου elbow, Combino σε φορμάκια σιλικόνης, μια ιδανική επιλογή για παιδικά πάρτυ, cocktails και μικρά τσιμπήματα.

Λαζάνια με κιμά κοτόπουλο και μανιτάρια. Για τα αγαπημένα λαζάνια των παιδιών οι μανούλες θα χρειαστούν λαζάνια (500γρ - 24 φύλλα), Combino, 1 συσκευασία (600γρ) κιμά κοτόπουλο, Του Χασάπη, σάλτσα ντομάτας (500γρ), Italiamo και για το τελείωμα 250γρ τριμμένη μοτσαρέλα Lovilio.

Τραγανά σοκολατένια ραβιόλια με γέμιση τυρί και σάλτσα μούρων με αναρή ανάλατη, ΓΑΛΠΟ και κακάο, Belbake.

Αυτή η γλυκιά συνταγή ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους! Τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους άνοιξαν φύλλο και γέμισαν τα ραβιόλια τους και απόλαυσαν όλοι μαζί ένα ξεχωριστό γεύμα.

Αυτά είναι μόνο λίγα από όλα όσα συνέβησαν στην Lidl Food Academy το περασμένο Σάββατο. Αν θέλετε να ζήσετε και εσείς την εμπειρία ή να μαγειρέψετε τις ξεχωριστές συνταγές μας δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την https://www.lidlfoodacademy.com.cy/

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top