ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Limassol - 365 Days Active - Βίντεο εικονικής πραγματικότητας που προβάλλει τη Λεμεσό

Limassol - 365 Days Active - Βίντεο εικονικής πραγματικότητας που προβάλλει τη Λεμεσό

Το πρώτο στο είδος του βίντεο εικονικής πραγματικότητας 360 μοιρών για προώθηση της Λεμεσού ως τουριστικού προορισμού, δημιούργησε η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού (ΕΤΑΛ).

Με την ονομασία “Limassol - 365 Days Active” και διάρκεια περίπου τριών λεπτών, το βίντεο δίνει την ευκαιρία στον θεατή να μετακινήσει την κινούμενη εικόνα 360 μοίρες, καθώς παρακολουθεί μερικές από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της Λεμεσού, όπως το καρναβάλι, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος - Λεμεσού ΓΣΟ και το τουρνουά καλαθόσφαιρας Limassol3on3.  Επίσης, προβάλλονται η Μαρίνα Λεμεσού, το Παλιό Λιμάνι και το παραλιακό μέτωπο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΤΑΛ, σκοπός του βίντεο εικονικής πραγματικότητας είναι οι επισκέπτες να ταξιδέψουν στη Λεμεσό από το σπίτι τους και να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ενός εικονικού ταξιδιού, να πάρουν μια γεύση από τον παλμό της πόλης και να συνδεθούν συναισθηματικά με την ομορφιά και τους ανθρώπους της, μιας και η εμπειρία ενός βίντεο εικονικής πραγματικότητας το επιτρέπει σε μεγάλο βαθμό.

Αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά βίντεο εικονικής πραγματικότητας που θα ακολουθήσουν, καθώς όπως επισημαίνεται, στόχος της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού είναι να προβάλει αυτά τα βίντεο διαδικτυακά αλλά και με τη χρήση των ειδικών γυαλιών εικονικής πραγματικότητας, σε προωθητικές εκδηλώσεις, σε τουριστικές εκθέσεις, σε ομάδες δημοσιογράφων και τουριστικούς σύμβουλους, καθώς και στο ευρύ κοινό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

https://www.youtube.com/watch?v=jeCHE5tYUpE&feature=youtu.be

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top