ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητέρα καταγγέλλει διευθύντρια παιδικού σταθμού - Αμέλεια στην ασφάλεια του 20 μηνών γιού της

Μητέρα καταγγέλλει διευθύντρια παιδικού σταθμού - Αμέλεια στην ασφάλεια του 20 μηνών γιού της

Έξαλλη μητέρα καταγγέλλει στο ThemaOnline διευθύντρια παιδικού σταθμού.

Της Γεωργίας Παππούτα

Μητέρα παιδιού 20 μηνών καταγγέλλει απελπισμένη την διευθύντρια ιδιωτικού παιδικού σταθμού στον Στρόβολο. Όπως αναφέρει η μητέρα στο ThemaOnline η εν λόγω διευθύντρια αδιαφορεί πλήρως για την ασφάλεια των παιδιών αλλά και την ανησυχία των γονιών.

Με απόφαση της διευθύντριας τα παιδιά του σχολείου θα μεταφερθούν σε θέατρο για την εκπλήρωση της σχολικής γιορτής με λεωφορείο, χωρίς να πληρούν τους κανονισμούς ασφαλείας των παιδιών. Η μητέρα αρνήθηκε να μεταφερθεί ο 20 μηνών γιός της χωρίς το ειδικό κάθισμα ασφάλειας και ζήτησε να πάρει η ίδια το παιδί της στο θέατρο για την γιορτή. Η εκβιαστική απάντηση της διευθύντριας στην μητέρα ήταν πως εάν δεν μεταφερθεί με το λεωφορείο το παιδί δεν θα συμμετέχει στην σχολική γιορτή.

Ο πατέρας του παιδιού πήρε θέση καλώντας την διευθύντρια και της ζήτησε να υπογράψει έγγραφο πως αναλαμβάνει την ευθύνη για την μεταφορά του παιδιού του, κάτι που η διευθύντρια αρνήθηκε και προσέβαλε τον πατέρα λέγοντας του ‘Ποιος νομίζεις είναι ο γιός σου; Αν δεν σου αρέσκει πιάσε το κοπελλούι σου και μην ξαναέρτεις’.

Η μητέρα ισχυρίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν διενέξεις με γονείς και την συγκεκριμένη διευθύντρια, που όπως τονίζει μιλάει με αυθάδεια προσβάλοντας τους γονείς των παιδιών. Τονίζει πως στο παρελθόν παρέδωσαν το παιδί της σε τρίτο άτομο, χωρίς να την ειδοποιήσουν και όταν ζήτησε εξηγήσεις η διευθύντρια ανάφερε πως απουσίαζε η ίδια από το σχολείο και δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό. Ενώ έχει απαίτηση όλοι οι γονείς να την ειδοποιούν πριν μεταβούν στο σχολείο για παραλαβή του παιδιού τους και να μην πηγαίνουν ποτέ απροειδοποίητα.

Σε προσπάθεια της να καταγγείλει την διευθύντρια του σχολείου η μητέρα χτύπησε πόρτες σε Υπουργείο Παιδείας και Εργασίας όπου της ανάφεραν πως δεν είναι οι αρμόδιοι για αυτά τα περιστατικά, χωρίς να διευκρινίσουν στην μητέρα που να αποταθεί για να στείλει την καταγγελία της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top