LIFESTYLE

Αποχώρηση «βόμβα»- Τέλος από το TVOne η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου- Μπηχτές για τα άρθρα που την «έκραζαν»

Αποχώρηση «βόμβα»- Τέλος από το TVOne η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου- Μπηχτές για τα άρθρα που την «έκραζαν»

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έσκασε το απόγευμα της Τρίτης 19/6 η αποχώρηση της Κωνσταντίνας Ευρυπίδου από το κανάλι του Αρχαγγέλου.

Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Facebook ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με το TVOne.

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια που έφεραν το «διαζύγιο», καθώς ο σταθμός την στήριξε και την έβαλε επικεφαλή σε πολλά πρότζεκτ, χωρίς ωστόσο μεγάλη επιτυχία, με την ίδια πάντως να ευχαριστεί όλους όσοι την στήριξαν αυτά τα δύο χρόνια και ρίχνοντας τα «καρφιά» της σε συνάδελφους που με τα ανώνυμα άρθρα τους προσπάθησαν να την πλήξουν.

Διαβάστε αναλυτικά:

Ευχαριστώ το Tvone (Mega/Megaone), για αυτά τα δύο χρόνια συνεργασίας μας και εύχομαι στη νέα διέυθυνση καλή τύχη στο πολύ πολύ δύσκολο έργο της.

Είναι σημαντικό τελειώνοντας μια συνεργασία να νιώθεις οτι έδωσες τα πάντα, οτι σεβάστηκες αυτούς που σ’ εμπιστεύτηκαν κ οτι κ οι ίδιοι σε σεβάστηκαν μέχρι τέλους. Απο τη δική μου πλευρά νιώθω γεμάτη, αξιοπρεπής αλλά και πιο δυνατή απο ποτέ για τις νέες προκλήσεις που έχω μπροστά μου!!!!

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την ομάδα μου που δουλευε τόσο σκληρά καθημερινά για να κρατήσει αξιοπρεπώς αυτή την εκπομπή που αγαπήσαμε κ εμείς αλλά και εσείς πάρα πολύ και κρατήσαμε αξιοπρεπώς μέχρι το τέλος παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε μπροστά μας και πιστέψτε με ήταν τεράστιες ( για τις οποίες θα αναφερθώ καποια άλλη στιγμή ) ! Το πιο μεγάλο όμως ευχαριστώ το οφείλω σε εσάς που μας εμπιστευτήκατε και μας δώσατε χώρο στο σπίτι σας καθημερινά!

Αααα και μην ακούτε κανέναν.... Εμπαθή σχόλια προς το πρόσωπο μου και την επαγγελματική μου ιδιότητα ως παρουσιάστρια. Σχόλια σε επώνυμα ή ανώνυμα άρθρα. Κάποια από τα οποία δυστυχώς διαπιστώνω ότι προέρχονται και από παλιούς συνεργάτες που δούλεψαν σ´αυτες τις εκπομπές που τώρα υποτιμούν και κατηγορούν και από τα οποία ανέμενα να κατανοούν τις δυσκολίες και την υποκειμενικότητα των αριθμών!

Τέτοια σχόλια δεν θα αλλάξουν ούτε τον χαρακτήρα μου ούτε τον τρόπο που λειτουργώ τόσο επαγγελματικά όσο και ΗΘΙΚΑ! Γιατί έχει πολλά όμορφα αυτο το ταξιδι! Και το πιο όμορφο και ουσιαςτικό είναι η ομαδικότητα και η επικοινωνία που έχω μαζί σας!

Και εγώ ΈΧΩ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΑΤΕ!

Ηταν ένα στοιχημα για μενα που το κέρδισα και με γέμισε χαρα! Θα παραμείνω ειλικρινής, συνεπής και καθαρή απέναντι στον εαυτό μου, την οικογένεια μου και τον επαγγελματικό χώρο που δουλεύω επιδιώκοντας πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα με ήθος και αξιοπρέπεια!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top