ΦΙΛΟΖΩΟΙ

Καφετέρια αρνήθηκε να δώσει νερό σε σκύλο-οδηγό! Έδιωξαν κακήν-κακώς τυφλό άντρα

Καφετέρια αρνήθηκε να δώσει νερό σε σκύλο-οδηγό! Έδιωξαν κακήν-κακώς τυφλό άντρα

Καφετέρια γνωστής βρετανικής αλυσίδας βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα όταν έδιωξε κακήν-κακώς έναν τυφλό που ζήτησε λίγο νερό για τον σκύλο-οδηγό του.

Ο εκπαιδευμένος σκύλος Sydney του 40χρονου Oliver Gibbons δίψασε και ο τυφλός που συνόδευε σταμάτησε στην καφετέρια του Ντέβον ζητώντας λίγο νεράκι, κάτι που του αρνήθηκαν αγενώς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Devon Live», η αλυσίδα ερευνά το περιστατικό, καθώς παραήταν κακή η δημοσιότητα. Και σε ανακοινωθέν τους λένε μάλιστα χαρακτηριστικά πως η πολιτική τους δεν αρνείται ένα μπολάκι με νερό στα τετράποδα, πόσο μάλλον σε σκύλους-οδηγούς τυφλών.

Η φίλη του Gibbons, Helen Fox, μιλώντας στην «Exmouth Journal» είπε: «Τους είπα ‘‘είναι σκύλος-οδηγός’’, εκείνοι είπαν όμως ‘‘όχι’’ και μας έδιωξαν. Είχε πραγματική ζέστη», σημείωσε με νόημα, «ο Ollie τους ρωτούσε γιατί συμπεριφέρονται έτσι».

Εκπρόσωπος της αλυσίδας δήλωσε μετά το περιστατικό: «Είναι σε γνώση μας το περιστατικό και είμαστε στη διαδικασία της έρευνας για το τι ακριβώς συνέβη. Είμαστε απολύτως εναρμονισμένοι με τη νομοθεσία της πρόσβασης των σκύλων-οδηγών σε όλα τα καταστήματά μας. Δεν είναι πολιτική μας να αρνούμαστε νερό στους σκύλους-οδηγούς. Δεν κρατάμε πάντως τα δικά μας μπολ με νερό για σκύλους, εξαιτίας υγειονομικών λόγων».

Φιλοζωικές ενώσεις και απλός κόσμος καυτηρίασαν πάντως το περιστατικό, πόσο μάλλον που ο Gibbons ήταν τακτικός πελάτης του καταστήματος…

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top