ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βαριά ποινή στον 31χρονο ληστή με το σκουπόξυλο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βαριά ποινή στον 31χρονο ληστή με το σκουπόξυλο

Βαριά ποινή επιβλήθηκε στον 31χρονο ληστή με το σκουπόξυλο!

Ο λόγος για τον Χρ. Γ. από τα Λειβάδια Λάρνακας, ο οποίος τιμωρήθηκε από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε 6ετή φυλάκιση.

Είχε παραδεχθεί διάπραξη δυο ληστειών που είχαν σημειωθεί τον Ιούλιο του 2017, πριν από έναν χρόνο.

Καταλυτικό ρόλο στην επιβολή της βαριάς ποινής είχε διαδραματίσει το γεγονός ότι άσκησε βία κατά τη διάπραξη των δυο αδικημάτων.

Στην μια περίπτωση κτύπησε με σκουπόξυλο ηλικιωμένο φρουρό ασφαλείας μικρού ξενοδοχείου στην Πύλα, ηλικίας 86 χρόνων, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα. Ακολούθως πήρε όλα τα χρήματα από το ταμείο του ξενοδοχείου.

Σε ό,τι αφορά το άλλο αδίκημα, διεπράχθη σε υπεραγορά στα Λειβάδια. Συγκεκριμένα είχε προτάξει μαχαίρι που είχε δεμένο σε σκουπόξυλο και απείλησε τον υπάλληλο ότι θα τον μαχαίρωνε και θα τον σκότωνε. Ακολούθως πήρε χρηματικό ποσό από το ταμείο και αποχώρησε.

Η ληστεία στην υπεραγορά έγινε τις πρωινές ώρες (σημ. δεν υπήρχαν πελάτες στην υπεραγορά). Ο υπάλληλος πρόλαβε να σημειώσει τους αριθμούς εγγραφής του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγε ο κατηγορούμενος, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να τον συλλάβει λίγη ώρα αργότερα.

Ο Χρ. Γ. βαρυνόταν με τέσσερις προηγούμενες καταδίκες για υποθέσεις προμήθειας ναρκωτικών, απειλών, κακόβουλων ζημιών κι επιθέσεων με πραγματική σωματική βλάβη.

Η υπεράσπιση ζήτησε και λήφθηκαν υπόψη κατά την επιμέτρηση της ποινής ακόμα δύο υποθέσεις που εκκρεμούσαν εναντίον του 31χρονου στο δικαστήριο. Αυτές αφορούσαν κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top