ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Διάκριση για Υποψήφιο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Νεάπολις.

Διάκριση για Υποψήφιο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Νεάπολις.

Σημαντική διάκριση για Υποψήφιο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Νεάπολις για το Πρόγραμμα Εκπόνησης Διδακτορικών Διατριβών με συνεπίβλεψη των Πανεπιστημίων Νεάπολις Πάφου και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος διδάκτορας Στέφανος Μανώλης με ημερομηνία έναρξης του εν' λόγω Προγράμματος τις 28 Σεπτεμβρίου 2017, πέτυχε να εξασφαλίσει Υποτροφία από το Υπουργείο Ενέργειας, Βιομηχανίας, Εμπορίου και Τουρισμού της Κύπρου. Ουποψήφιος,μεθέμαδιατριβής 'Shale gas revolution and its impacts on EU’s existing extraction projects. The case of Cyprus' εξασφάλισε υποτροφία Διδακτορικού επιπέδου, σχετική με θέματα Υδρογονανθράκων στις θεματικές ενότητες Ενέργεια, Οικονομικά, Διεθνείς Σχέσεις. Η υποτροφία καλύπτει τα δίδακτρα του Πανεπιστημίου και επίδομα συντήρησης του υποψηφίου για 4 ακαδημαϊκά έτη. Η διάκριση αυτή, αποτελεί τιμή για τον υποψήφιο διδάκτορα Στέφανο Μανώλη, την αρμόδια Τετραμελή Συμβουλευτική Επιτροπή και το Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top