ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινητική κίνηση: 8χρονος μάζεψε 200 δολάρια και τα έφερε στην Κύπρο

Συγκινητική κίνηση: 8χρονος μάζεψε 200 δολάρια και τα έφερε στην Κύπρο

Πολλοί από εμάς, στην παιδική μας ηλικία κάναμε όνειρα, βάζαμε στόχους, πολλά από τα οποία δεν υλοποιήσαμε. Έλα όμως που ένας 8χρονος από την Σαουδική Αραβία έρχεται να ανατρέψει τα πιο πάνω και να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα.

Ο Σάμι, σύμφωνα με ανάρτηση στα social media, μάζεψε με κόπο 200 δολάρια και τα έκανε δωρεά στον πτηνολογικό σύνδεσμο Κύπρου, ενώ παράλληλα ήρθε στο νησί μας με την οικογένεια του ώστε να κάνει την εισφορά του και να παρατηρήσει πολλά πουλιά και να συμμετάσχει σε δύο καταγραφές.

Διαβάστε την ανάρτηση:

Μήπως θυμάσαι τι στόχους είχες όταν ήσουν, ας πούμε, οκτώ χρονών; Ο Σάμι, ένας μικρός πτηνοπαρατηρητής κάτοικος Σαουδικής Αραβίας, έχει θέσει τον πήχη ψηλά. Αφού κατάφερε να μαζέψει 200 δολάρια για ενίσχυση του Πτηνολογικού, ήρθε στην Κύπρο με την οικογένεια του για να κάνει την εισφορά του, να παρατηρήσει πουλιά αλλά και για να συμμετάσχει σε δύο από τις καταγραφές που κάνουμε για την Κράγκα στην Κοιλάδα Σαραμά και Ποταμό Παραμαλίου. Σε ευχαριστούμε Σάμι! Αποτελείς πραγματική έμπνευση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top