ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η «ώρα της κρίσης» και… τρέχα Μέσι μου! Τα tips του «Δάσκαλου» για τα ματς της Πέμπτης (21/6)

Η «ώρα της κρίσης» και… τρέχα Μέσι μου! Τα tips του «Δάσκαλου» για τα ματς της Πέμπτης (21/6)

1η αγωνιστική του Μουντιάλ: Μπουκς vs Παίκτες του στοιχήματος σημειώσατε άσσο. Ο «Δάσκαλος» όμως βλέπει φως στο τούνελ. Προβλέψεις Τετάρτης-Πέμπτης!

Χάρμα ιδέσθαι το Μουντιάλ για τους Μπουκς μέχρι στιγμής, έκαναν τα παλλούκια τους χρυσά αλλά γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!

Ας κάνουμε μία ανασκόπηση και αξιολόγηση της «καταραμένης» 1ης αγωνιστικής όπου πετύχαμε κάποια μεμονωμένα στοιχήματα, κάποιους παικταράδες να σκοράρουν και κάποιες μικροεκπλήξεις, στο σύνολο όμως το ταμείο μας είναι αρνητικό και πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα. Τα συμπεράσματά μου στο άψε σβήσε:

Με εντυπωσίασαν: Ισπανία, Μεξικό, Αγγλία, Σενεγάλη.

Με ικανοποίησαν: Γαλλία, Κροατία, Σερβία, Βραζιλία, Βέλγιο, Αργεντινή, Ρωσία.

Μου άρεσε η μαχητικότητα τους: Αυστραλία, Περού, Ισλανδία, Τυνησία, Ιαπωνία.

Στερούνται ποιότητας:Σαουδική Αραβία, Ιράν, Κόστα Ρίκα, Νότιος Κορέα, Παναμάς, Αίγυπτος.

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη: Πορτογαλία, Μαρόκο, Δανία, Ελβετία, Σουηδία, Πολωνία, Ουρουγουάη, Νιγηρία, Κολομβία και Γερμανία.

Αγώνες Πέμπτης:

Δανία-Αυστραλία: Μου άρεσε η μαχητικότητα των Αυστραλών και όπως καταλάβατε μου αρέσουν και τα Χηνάρια, αποτέλεσμα που δε θα δυσαρεστήσει κυρίως τους Δανούς ενώ και οι Αυστραλοί θα πάρουν το πρώτο τους ποντάκι, οπότε παίζω ισοπαλία με απόδοση 3,40.

Γαλλία-Περού: Σκληροτράχηλο το Περού, όμως πρέπει να τα παίξει όλα για όλα για τη νίκη αλλά η Γαλία έχει τους παίκτες που μπορούν να τιμωρήσουν οποιοδήποτε αμυντικό λάθος. Προτείνω νίκη της Γαλίας σε συνδυασμό με goalgoal με τιμή 3,85 αλλά και σε συνδυασμό με over 3,5 goals στη τιμή 4,60. θα απολαύσουμε γκολ και θέαμα δηλαδή με υπερβολικά ψηλές τιμές για τις δύο αυτές επιλογές.

Αργεντινή-Κροατία: «Η ώρα της κρίσεως» για τη φετινή Αργεντινή, ή τώρα ή ποτέ για την αλμπισελέστε και τον Μέσι. Θεωρώ ότι το ματς θα είναι γεμάτο άγχος για την ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι, με πολλά νεύρα που θα οδηγήσει και σε πολλές κάρτες. Θα πάω κόντρα σε όλους και σε όλα γιατί είμαι σταθερός στην άποψη μου ότι η φετινή Αργεντινή είναι γερασμένη, ενώ τα ταλεντάκια (Λο Σέλσο και Ντιμπάλα) αδικούνται για χάρη των παλιοσειρών και αν το ματς τελειώσει 11 vs 11 και δεν σπρωχτεί διαιτητικά ή με VAR η Αργεντινή, προβλέπω απογοητευτική ισοπαλία για τους Αργεντίνους ενώ από την άλλη οι Κροάτες δε θα χαλαστούν καθόλου με το ποντάκι. Απόδοση Χηναριού 3,40 και τρέχα να κερδίσεις τη Νιγηρία για να προκριθείς Μέσι μου.

Αγώνες Τετάρτης:

Πορτογαλία-Μαρόκο: Αν βρει άξιους συμπαραστάτες ο Ρονάλντο δε θα χει πρόβλημα η Πορτογαλία εναντίον του μαχητικού Μαρόκου. Ο αγώνας είναι ίσως ο κρισιμότερος για την παρέα του σούπερ σταρ και θα δείξω εμπιστοσύνη στον μαέστρο Σάντος να στήσει έξυπνα την ομάδα για να πάρει το τρίποντο. Δε θα είναι εύκολος αντίπαλος οι Αφρικανοί με ευρωπαϊκά διαβατήρια και θα επιλέξω το ειδικό στοίχημα «Να κερδίσει με ακριβώς ένα τέρμα διαφορά η Πορτογαλία» με τιμή 3,30 ενώ καλοβλέπω και καρφωτή ισοπαλία για το πρώτο ημίχρονο με απόδοση 2,05. Με άλλα λόγια αν κάτσει ημίχρονο-τελικό Χ-1, τα παίρνω και τα δύο!

Ουρουγουάη-Σαουδική Αραβία: Δεν έχουμε πολλά να πούμε γι αυτόν τον αγώνα, δεν πιστεύω ότι θα φάνε πολλά οι Σαουδάραβες πάλι και επιλέγω να σκοράρει πρώτος ο Καβάνι με τιμή 3,50 γιατί οι σκόρερς μου πάνε πρύμα.

Ιράν-Ισπανία: Καθαρίζει εύκολα η ομάδα του Ιέρο και ο σεληνιασμένος Ντιέγο Κόστα θα κάνει όργια. Θα έχει και την ευκαιρία ο Ιέρο να βάλει και παγκίτες προς το τέλος, κάνοντας και ροτέισον για τη δύσκολη συνέχεια. Τι παίζουμε λοιπόν. Πολύ απλά αυτό που μόνο το www.stoiximan.com.cy προσφέρει: «Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα» 0-3 και απόδοση 2,80.

Καλά κέρδη σε όλους!

Δείτε ΟΛΕΣ τις προβλέψεις του «Δάσκαλου»:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top