ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: H βροχή 'χαλά' τα σχέδια για το Σαββατοκύριακο

ΚΑΙΡΟΣ: H βροχή 'χαλά' τα σχέδια για το Σαββατοκύριακο

Ασθενής εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Παρασκευή (22/6) ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά κυρίωςστα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις, ενώ το µεσηµέρι και το απόγευµα παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να παρατηρούνται και στα ορεινά όπως και στα νοτιοανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ, σύντοµα στα νοτιοδυτικά µέχρι ισχυροί 4 µε 5 Μποφόρ, αργότερα γενικά µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 Μποφόρ, ενώ στα νότια και νοτιοδυτικά ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη, παρόλο που στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα νότια παράλια ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ και τοπικά µέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένηστα δυτικά και βόρεια, ενώ στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια θα καταστεί σταδιακά µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (23/6) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που το πρωί στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Το µεσηµέρι και το απόγευµα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα νοτιοανατολικά. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Κυριακή (24/6), ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού ανατολικά του Τροόδους.

Τη ∆ευτέρα (25/6) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο από την Κυριακή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top