ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΥ: Ο τραυματίας πυροσβέστης «έσφιξε τα δόντια» και επέστρεψε αμέσως στο καθήκον

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΥ: Ο τραυματίας πυροσβέστης «έσφιξε τα δόντια» και επέστρεψε αμέσως στο καθήκον

Ζήτησε και επέστρεψε άμεσα στο καθήκον, ύστερα από τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν, ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε κατά την προσπάθεια κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στον Πύργο Τυλληρίας.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε από το «Πρωινό Δρομολόγιο» του Τρίτου Ραδιόφωνου του ΡΙΚ το πρωί της Παρασκευής (22/6), ο τραυματισμός του πυροσβέστη δεν ήταν σοβαρός και μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν από το ιατρείο του Πύργου, ζήτησε και επέστρεψε στο καθήκον για να βοηθήσει στην κατάσβεση της φωτιάς.

Ο ανταποκριτής του ΡΙΚ που βρισκόταν στο σημείο της πυρκαγιάς, περιέγραψε την κατάσταση που βρισκόταν η περιοχή το πρωί της Παρασκευής (22/6), αλλά και τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση λέγοντας ήταν «κατάκοποι και μουτζουρωμένοι».  

Στην εκπομπή, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά και ο κοινοτάρχης Πύργου, κ. Νίκος Κλεάνθους, ο οποίος μεταξύ άλλων, σχολίασε την σύλληψη 35χρονου κατοίκου της περιοχής, ο οποίος φόρεσε χειροπέδες για την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΥ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά – Σύλληψη 35χρονου

Ο κ. Κλεάνθους αρχικά είπε ότι, είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που ξεσπά πυρκαγιά στο ίδιο σημείο, ενώ για την σύλληψη είπε, «δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι άτομα από την περιοχή, ο εμπρηστής δεν ξέρουμε ποιος είναι, έγινε μια σύλληψη με υποψίες».

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάτοικος της περιοχής έκανε τέτοιο πράγμα» επανέλαβε ο κ. Κλεάνθους.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος που επιβεβαιώνεται ότι είναι κάτοικος της περιοχής, συνελήφθη στις 5:00 το πρωί της Παρασκευής (22/6) ύστερα από σχετικές πληροφορίες της Αστυνομίας και αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για περεταίρω κράτησή του. Ο 35χρονος αρνείται ότι έχει εμπλοκή στην υπόθεση. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top