ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρενοχλούσε κόσμο στον πεντάδρομο και… κατέληξε στο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρενοχλούσε κόσμο στον πεντάδρομο και… κατέληξε στο Νοσοκομείο

Άνδρας άγνωστων λοιπών στοιχείων, σύμφωνα με καταγγελίες στην Αστυνομία, προκαλούσε αναστάτωση σε κόσμο και… κατέληξε στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 14:00 (22/06) καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι το εν λόγω πρόσωπο βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και πως παρενοχλούσε περαστικούς κι οδηγούς διερχομένων αυτοκινήτων στα φώτα τροχαίας του Πεντάδρομου στην Λεμεσό.

Μέχρι να μεταβεί περιπολικό στο σημείο για να επιληφθεί του θέματος, το επεισόδιο έληξε με αρνητικό τρόπο για τον καταγγελλόμενο.

Όπως πληροφορηθήκαμε, τη στιγμή που έφτασαν στο σημείο μέλη της αστυνομικής δύναμης ενημερώθηκαν ότι ο εν λόγω άνδρας είχε τραυματιστεί υπό άγνωστες συνθήκες και είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοοκομείο Λεμεσού.

Η Αστυνομία διερευνά υπό ποιες συνθήκες τραυματίστηκε το εν λόγω πρόσωπο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top