ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Δήμοι Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας αντιδρούν σε εξελίξεις για ΧΥΤΥ

Οι Δήμοι Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας αντιδρούν σε εξελίξεις για ΧΥΤΥ

Οι Δήμοι Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας δεν θα πληρώσουν τα λάθη των Δήμων της επαρχίας Λάρνακας αναφορικά με το ΧΥΤΥ.

Σε κοινή γραπτή ανακοίνωση των Δημάρχων Παραλινίου και Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «οι δημότες και επιχειρηματίες Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας δεν θα πληρώσουν τα λάθη και παραλείψεις των Δήμων Λάρνακας, Αραδίππου, Αθηαίνου, Λειβαδιών, Μενεού και Λευκάρων».

Προστίθεται ότι «το κράτος προέβη σε συμφωνία με τον Διαχειριστή του εργοστασίου Απορριμμάτων της Κόσιης για χρέωση €36 ανά τόνο και αποπληρωμή των οφειλομένων προς την εταιρεία μέχρι 31/12/17 ύψους 31 εκατομμυρίων. Οι Δήμοι Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας οι οποίοι κήρυξαν στάση πληρωμών από το 2012 επωφελούνται σε μεγαλύτερο βαθμό από τους υπόλοιπους».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι Δήμαρχοι Επαρχίας Λάρνακας όταν τους καλέσαμε το 2013 να κηρύξουν και αυτοί στάση πληρωμών δεν το έπραξαν. Σήμερα θέλουν να επωφεληθούν από  τα λεφτά που προέκυψαν από τις δικές μας διεκδικήσεις και απαιτούν να πληρώσουν οι Δήμοι Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας τις αδυναμίες και τα λάθη των χειρισμών τους».

Aπό ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top