ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γράφτηκε για ΑΠΟΕΛ, τον παρουσίασε ο Ερυθρός Αστέρας!

Γράφτηκε για ΑΠΟΕΛ, τον παρουσίασε ο Ερυθρός Αστέρας!

Ένας ποδοσφαιριστής που απασχόλησε τα ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ τις προηγούμενες μέρες ήταν και ο επιθετικός που ακούει στο όνομα, Νίκολα Στογίλκοβιτς.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής ωστόσο δεν πρότιμησε την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ για να αγωνιστεί και την Παρασκευή (22/6) υπόγραψε με τον Ερυθρό Αστέρας με την ομάδα της Σερβίας να τον ανακοινώνει.

Μάλιστα ο Στογίλκοβιτς αν όλα πάνε καλά και ο ΑΠΟΕΛ καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σουντούβα στο πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα βρει μπροστά του τον επιθετικό που ενδιαφέρτηκε τις προηγούμενες μέρες στον β’ προκριματικό γύρο του της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Να σημειώσουμε ότι μετά την επίσημη παρουσιάση του ο Σέρβος επιθετικός παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στους στόχους του, για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς αλλά και για τον ΑΠΟΕΛ.

«Έχουμε πολύ μεγάλες προκλήσεις στην Ευρώπη και είμαι έτοιμος», τόνισε ο Σέρβος επιθετικός.

«Ήμουν στοΖλάτιμπορ, έκανα προπονήσεις με την ομάδα για επτά μέρες και γνώρισα τους συμπαίκτες μου. Ήταν υπέροχο, η ομάδα με ενθάρρυνε, δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα να ταιριάξω. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ερυθρό Αστέρα, ομάδα με εξαιρετικά αποτελέσματα στο εγχώριο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Ελπίζω ότι φέτος θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα και είναι πολύ σημαντικό για μένα να πάρω χρόνο συμμετοχής το συντομότερο δυνατό.Να διατηρήσουμε το επίπεδο που έχει η ομάδα και γιατί όχι να κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός».

Για τον Μιλόγιεβιτς: «Τον γνωρίζω πολύ καλά, ήμασταν μαζί στη Τσουκαρίτσκι και παίξαμε υπέροχο ποδόσφαιρο. Γνωρίζω πώς λειτουργεί. Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ και πάλι με τον προπονητή με τον οποίο έκανα εξαιρετικά παιχνίδια. Οι της Μπράγκα ήξεραν ότι ήθελα να επιστρέψω στη Σερβία».

Για τον ΑΠΟΕΛ: Δεν θέλησε να μιλήσει, λέγοντας ότι είναι επικεντρωμένοι στις αναμετρήσεις με τη Σπαρτάκς.

«Είμαι ευτυχισμένος για την απόκτησή του. Ο Νίκολα είναι ένας παίκτης που γνωρίζω πολύ καλά. Είναι γεννημένος για να πετύχει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας. 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Καιρός: Θα «πνιγούμε» από τη σκόνη - Πότε αναμένεται να βρέξει - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο Tik Τοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top