ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έσβησε» 25χρονος - Ήταν γιος εγκληματία που βρίσκεται στην Κύπρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Έσβησε» 25χρονος - Ήταν γιος εγκληματία που βρίσκεται στην Κύπρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε ηλικία 25 ετών, «έσβησε» έπειτα από θαλάσσιο ατύχημα, ο γιος του άντρα που διέπραξε μια από τις μεγαλύτερες ληστείες στην Βρετανία, ο οποίος μάλιστα, πιστεύεται ότι κρύβεται στην Κύπρο εδώ και πολλά χρόνια. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής ιστοσελίδας, «The Sun», ο 25χρονος Jordan Lupton, ενεπλάκη σε θαλάσσιο ατύχημα με Jet Sky, στις 27 Μαΐου 2017 στο παραθαλάσσιο θέρετρο του κόλπου του Χερν, που βρίσκεται στην νοτιοανατολική Αγγλία.    

Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στην εντατική διασωληνωμένος, στις 29 Μαΐου του ίδιου έτους, οι γιατροί των αποσύνδεσαν από τα μηχανήματα υποστήριξης αφού, δεν του έδιδαν πιθανότητες να κρατηθεί στην ζωή.

Ο 25χρονος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ήταν γιος του Sean Lupton, ο οποίος διέπραξε μια από τις μεγαλύτερες ληστείες στην Αγγλία, κλέβοντας 53 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, στις 26 Φεβρουαρίου 2006.

Ο πατέρας του 25χρονου, πιστεύεται ότι από τον Δεκέμβριο του 2006, κρύβεται στην Κύπρο, ενώ στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται 14 άτομα, από τα οποία κάποια συνελήφθησαν και τους επιβλήθηκε ισόβια ποινή φυλάκισης.

Ο Sean, από τότε που εγκατέλειψε την Αγγλία και την οικογένειά του, δεν εντοπίστηκε ποτέ. 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top