ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Έμελλε να ταξιδέψει τελευταία φορά στην Κύπρο – «Έσβησε» 46χρονος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Έμελλε να ταξιδέψει τελευταία φορά στην Κύπρο – «Έσβησε» 46χρονος  – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

46χρονος Βρετανός είχε διαγνωσθεί με καρκίνο και αποφάσισε να ταξιδέψει στην Κύπρο για να απολαύσει στιγμές στο νησί, όπου τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Συγκεκριμένα, η Βρετανική ιστοσελίδα Edp24.co.uk την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 έκανε αφιέρωμα στον 46χρονο Vincent 'Vinny' Sprules, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2017 διαγνώσθηκε με καρκίνο και στις 29 του ίδιου μήνα, αποφάσισε να ταξιδέψει στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην Πάφο, για να απολαύσει λίγες μέρες στον ήλιο με έναν φίλο και την οικογένειά του. 

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το βρετανικό δημοσίευμα, η κατάσταση της υγείας του 46χρονου, στις 5 Ιανουαρίου επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάφου. Επτά ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 12 Ιανουαρίου, άφησε την τελευταία του πνοή.

Η οικογένεια του άτυχου 46χρονου, φέρεται να μην γνώριζε ότι ο γιος της είχε αποβιώσει και το έμαθε όταν διοργανώθηκε εκστρατεία για να επιστρέψει το άψυχο σώμα του στην πατρίδα του.

Σημειώνεται ότι για να μαζευτούν χρήματα για την μεταφορά της σορού πίσω στην Βρετανία, έγινε μέσω σελίδας του διαδικτύου, όπου ξεπεράστηκε κάθε προσδοκία από τις εισφορές του κόσμο.

Συγκεκριμένα, ενώ για την μεταφορά χρειαζόταν £ 5000 αλλά τελικά μαζεύτηκαν £ 6.400. Τα χρήματα αυτά χρησιμοποιήθηκαν τόσο για την μεταφορά της σορού, όσο και για την κηδεία του Vincent.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top