ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Εκατομμύρια χιλιόμετρα με το FordTourneoConnect

Εκατομμύρια χιλιόμετρα με το  FordTourneoConnect

Δεν είναι τυχαίο που η Fordαναδείχθηκε και το 2017 σαν η Νο.1 Μάρκα Επαγγελματικών Οχημάτων στην Ευρώπη. Με ισχυρή παρουσία στην κατηγορία ελαφρών φορτηγών και πλούσια διαθέσιμη γκάμα μοντέλων, η Ford πέτυχε και πάλι αξιοσημείωτες επιδόσεις πωλήσεων στην Ευρώπη. Η επιτυχία φαίνεται και από τις μικρές ιστορίες πελατών της Ford που αποδεικνύουν την ανωτερότητα και την αξιοπιστία που προσφέρει ένα εμπορικό της Ford. Αυτό δηλαδή που θέλει ένας επαγγελματίας από το αυτοκίνητο του.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός ταξί JamesFoley από την Ιρλανδία, αφού έφτασε τα 999,999 χιλιόμετρα με το TourneoConnect του αντιμετώπισε «πρόβλημα» με το οδόμετρο του οχήματος του. Το όργανο στο ταμπλό δεν είχε ακόμη ένα ψηφίο για να γράψει το ένα εκατομμύρια χιλιόμετρα και να μην γυρίσει στο μηδέν αυτόματα.Αυτό ήταν και το πρώτο πρόβλημα που αντιμετώπισε ο James από την μέρα που αγόρασε το εφταθέσεο όχημα του για να μεταφέρνει κόσμο στην περιοχή Carlow-Kilkenny της Ιρλανδίας, πριν από δέκα χρόνια. Ευτυχώς για τον ίδιο, ο τοπικός αντιπρόσωπος της Ford του Boland’s στο Wexford του «γύρισε» τα ρολόγια δωρεάν. Και αυτό μετά που κάλυψε, σε συνολική απόσταση, 25 φορές τον πλανήτη μας.

 

«Πιστεύω πως το αυτοκίνητο δεν θα έχει πρόβλημα να καλύψει ακόμη ένα εκατομμύριο», δήλωσε ο James, ο οποίος φανέρωσε και το μυστικό του πως κατάφερε να φέρει το αυτοκίνητο μέχρι εδώ χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο από το πρόγραμμα της δουλειάς του. Και φυσικά το μυστικό ήταν η αξιοπιστία του αυτοκινήτου του και το πολύ καλό συνεργείο του.

 

Το ολοκαίνουργιο μας Tourneoπροσφέρεται τώρα με πιο οικονομικούς κινητήρες και τεχνολογία αιχμής όσον αφορά την άνεση και την ασφάλεια του επαγγελματία.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η κυριαρχία της Fordστο χώρο των επαγγελματικών αυτοκινήτων επεκτείνεται και στην Κύπρο. Το 2017 η Fordκαι η MichaelsAutomotive βρέθηκαν στην πρώτη θέση και μάλιστα με διαφορά από το δεύτερο. Τα 825 εμπορικά οχήματα που διέθεσε αποτέλεσαν το 39.4% της αγοράς, τη στιγμή που ο δεύτερος διαθέτει ένα ποσοστό μόλις 9%.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top