ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΓ. ΦΥΛΑΣ: Με εγκαύματα άνδρας - Στις φλόγες οικία και όχημα

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΓ. ΦΥΛΑΣ: Με εγκαύματα άνδρας - Στις φλόγες οικία και όχημα

Σε κινητοποίηση τέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (25/6) η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεση φωτιάς σε οικία, στην Αγία Φύλα Λεμεσού, που φαίνεται να ξεκίνησε στην προσπάθεια του ιδιοκτήτη να κάψει ξηρά χόρτα στην αυλή.

 

Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με ελαφρά εγκαύματα στα άκρα ενώ μια ηλικιωμένη γυναίκα απομακρύνθηκε εγκαίρως από την οικία.

Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην οικία, στην οποία πρόσφατα έγινε επέκταση της, ενώ μέρος της οροφής κατέρρευσε, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται πως ο ιδιοκτήτης επιχείρησε να κάψει ξηρά χόρτα, με αποτέλεσμα η φωτιά να επεκταθεί σε αποθήκη και ακολούθως στην οικία, ενώ στις φλόγες τυλίχθηκε και ένα ακινητοποιημένο αυτοκίνητο.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top