ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον 'Πόμπα' έψαχνε τόσο καιρό ο Μούζος - Η σχέση με τον 28χρονο που απήγαγε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον 'Πόμπα' έψαχνε τόσο καιρό ο Μούζος - Η σχέση με τον 28χρονο που απήγαγε

Για σωρεία αδικημάτων που διεπράχθησαν από το 2017, καταζητείτο ο Λάμπρος Δημητρίου που συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (25/06), έξω από δωμάτιο ξενοδοχείο, όπου διέμενε μαζί με γυναίκα.

Εναντίον του Δημητρίου, εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, παράνομης κατοχής και χρήσης αεροβόλου πιστολιού, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και παράνομης κατοχής περιουσίας. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 28 Ιουνίου, 2017, στην Λεμεσό.

Θυμίζουμε ότι ο 37χρονος συνελήφθη, γύρω στις 4.00 το απόγευμα της Δευτέρας (25/6), μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη της Αστυνομίας στην Λεμεσό, τον εντόπισαν και προχώρησαν στη σύλληψη του, στη βάση Δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του.

Σε έρευνα που ακολούθησε της σύλληψης του, στην κατοχή του 37χρονου εντοπίστηκε πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης μεικτού βάρους 4 γραμμαρίων και άσπρη κρυσταλλική ουσία μεταμφεταμίνης μεικτού βάρους 12 γραμμαρίων περίπου και χρηματικό ποσό.

Ακολούθησε έρευνα στο χώρο διαμονής του 37χρονου, όπου εντοπίστηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, που είχε κλαπεί στις 24 του περασμένου Μαΐου, από αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό δρόμο, στην επαρχία Λεμεσού.

Πάντως, όπως αναφέρουν πληροφορίες του ThemaOnline, ο 37χρονος Δημητρίου, ανήκει στο φιλικό περιβάλλον του 28χρονου, εναντίον του οποίου διαπράχθηκαν εγκληματικές ενέργειες, τον Γενάρη του 2018.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη ανδρών σε ξενοδοχείο – Εντάλματα και πρόστιμα εναντίον τους

H υπόθεση:

Θυμίζουμε ότι, την Τετάρτη 24/01 καταγγέλθηκε από πρόσωπο από την Λεμεσό πως στις 22 του μήνα και γύρω στις 23:00 το βράδυ, δέχθηκε τηλεφώνημα από πρόσωπο που γνωρίζει και του ζήτησε όπως συναντηθούν σε περιοχή του Ύψωνα με σκοπό να του παράσχει βοήθεια λόγω μηχανική βλάβης. 

Ο παραπανούμενος μετέβη στο σημείο όπου εκεί συνάντησε δυο γνωστά του πρόσωπα και ακόμη ένα τρίτο, άγνωστο προς τον ίδιο. Όπως ισχυρίστηκε, δέχθηκε επίθεση και κτυπήθηκε στο κεφάλι ενώ ο αγνώστους άντρας τον απειλούσε με όπλο. 

Συγκεκριμένα, τα πιο πάνω πρόσωπα του ζήτησαν να επικοινωνήσει με άλλο φιλικό του πρόσωπο (Πόμπα) για να έρθει στο σημείο με σκοπό να λύσουν οι ίδιοι κάποιες διάφορες.

Ο παραπουνούμενος επικοινώνησε με το φιλικό του πρόσωπο (Πόμπα) και έπραξε όλα όσα του υπέδειξαν οι τρεις δράστες.   

Μετά από αρκετή ώρα και αφού κατάλαβαν ότι ο άντρας δεν θα ερχόταν, οι δράστες άρχισαν να απειλούν τον παραπονούμενο. Συγκεκριμένα του είπαν ότι θα κάνουν κακό στον ίδιο και την οικογένεια του. 

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα (23/01) τον αφήσαν κτυπημένο και εγκατέλειψαν το μέρος. 

Ο παραπονούμενος μετέβη στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top