ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΟΝΟΣ ΠΑΦΟΥ: Μάζευε ένα χρόνο χρήματα για να έρθει διακοπές το θύμα – Ήταν Κύπρο με όλη την οικογένεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΟΣ ΠΑΦΟΥ: Μάζευε ένα χρόνο χρήματα για να έρθει διακοπές το θύμα – Ήταν Κύπρο με όλη την οικογένεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο 39χρονος Ουαλός, έκανε οικονομίες επί ένα χρόνο, ώστε να καταφέρει να κάνει τις διακοπές των ονείρων του, μαζί με τις δύο κόρες του, τη γυναίκα του και άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Τα πιο πάνω, αποκαλύπτονται σε βρετανικά δημοσιεύματα που ασχολήθηκαν με την πρωτοφανή υπόθεση φόνου, που διαπράχθηκε στην Πάφο τα ξημερώματα της Κυριακής (24/6).

Ο άτυχος 39χρονος, ήταν οικοδόμος στο επάγγελμα και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έκανε οικονομίες για να κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Διακοπές όμως που απέβησαν μοιραίες…

Η φίλη του άτυχου 39χρονου, Cheryl Griffiths τον περιέγραψε ως «πιστό φίλο, αξιαγάπητο και απίθανο μπαμπά» και επίσης είπε: «Η ζωή αλλάζει σε ένα πετάρισμα των βλεφάρων. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Εφυγε αλλά ποτέ δεν θα ξεχαστεί».

Θυμίζουμε ότι, όλα ξεκίνησαν την Κυριακή (24/6) τα ξημερώματα στην Πάφο, όταν οι δύο Βρετανοί τουρίστες είδαν 35χρονο Έλληνα ομογενή από την Γεωργία, να χτυπά την 23χρονη φίλη του. 

Ο 39χρονος Charlie Birch, από την Ουαλία μαζί με τον 32χρονο κουνιάδο του, Will Pritchard αμέσως έτρεξαν να υπερασπιστούν την 23χρονη κοπέλα από την μανία του 35χρονου φίλου της. 

Σύμφωνα με μαρτυρία που κατέχει η Αστυνομία ο 35χρονος ήρθε στα χέρια με τους δύο υπερασπιστές της κοπέλας. Η 23χρονη κοπέλα αφού ηρέμησε στην ασφάλεια των δύο αντρών επέστρεψε στον φίλο της, κάτι που ίσως να ήταν λάθος.

Ο 35χρονος ομογενής περίμενε την κοπέλα του μέσα στο αυτοκίνητο τους και πήρε την απόφαση του να εκδικηθεί τους δύο Βρετανούς. Έτσι, φέρεται να περίμενε μέσα στο αυτοκίνητο πότε θα βγουν οι δύο Βρετανοί τουρίστες.

Στην πιο κάτω φωτογραφία ο 35χρονος Χ.Ι, φερόμενος ως δολοφόνος:

Όταν εκείνοι βγήκαν από την μπυραρία, ο 35χρονος φέρεται να άναψε την μηχανή του αυτοκινήτου και κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς τα πάνω τους, με αποτέλεσμα ο 39χρονος Βρετανός να σκοτωθεί ακαριαία και ο 32χρονος κουνιάδος του να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της Πάφου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον 39χρονο νεκρό στο έδαφος και τραυματία το δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 32 ετών. 

Μετά από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ζευγάρι μετά το επεισόδιο μετέβη με το όχημα του στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου και μετά μπήκε στη θάλασσα με αυτό.

Η κοπέλα μάλιστα φαίνεται να φώναζε και να ζητούσε βοήθεια με αποτέλεσμα να προστρέξουν παριστάμενα άτομα τα οποία την βοήθησαν να βγει από το νερό.

Ο δε οδηγός του οχήματος εξήλθε του νερού μόνος του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top