ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 5χρονου κοριτσιού - Εκτινάχθηκε από το όχημα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 5χρονου κοριτσιού - Εκτινάχθηκε από το όχημα

Το μικρό αγγελούδι είναι το 26ο θύμα της ασφάλτου. Ένα μικρό κοριτσάκι που δεν πρόλαβε καν να χαρεί του γονείς του και τα αδέλφια του.

Τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε το πρωί της Τρίτης (26/06) ο ιατροδικαστής Νίκολας Χαραλάμπους καταδεικνύουν την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Συγκεκριμένα το 5χρονο αγγελούδι, υπέστη βαριά κρανιοεγκεαφαλική κάκωση και λόγω των σοβαρών τραυμάτων στο κεφάλι, απεβίωσε.

Να σημειώσουμε πως στο όχημα της πενταμελούς οικογένειας επέβαιναν τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα τρία παιδιά, δεν έφεραν ζώνες ασφαλείας. Μάλιστα το 5χρονο αγγελούδι ήταν και αυτό που υπέστη τα πιο σοβαρά κτυπήματα, καθώς από την σύγκρουση εκτινάχθηκε από το όχημα.

Να σημειώσουμε πως ο 34χρονος Βουλγάρος τέθηκε υπό κράτηση για 6 ημέρες ενώ συμφώνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, παραδέχθηκε ότι είναι το πρόσωπο που κτύπησε το όχημα της οικογένειας. Μάλιστα υποστήριξε πως αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και έτσι έγινε το μοιραίο.

Να σημειώσουμε πως ο 34χρονος Βούλγαρος, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ. Τα άλλα δυο παιδιά της οικογένειας νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Η μητέρα των παιδιών και συνοδηγός στο όχημα, έχει υποστεί κατάγματα σε όλο της το σώμα, αλλά και εκδορές από τα θραύσματα των γυαλιών του οχήματος, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται σοβαρή αλλά, εκτός κινδύνου.

 

  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top