ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Αναφορές για βροχή

Τμ. Μετεωρολογίας: Αναφορές για βροχή

Ασθενής εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Τρίτης 26/6 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή κυρίως στα νοτιοανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι, 4 Μποφόρ, ενώ στα νότια και νοτιοδυτικά ισχυροί 5 και παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη και αργότερα στα νότια και νοτιοδυτικά µέχρι ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αυξηµένη χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ, ενώ αρχικά, κυρίως στα παράλια µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια ήρεµη λίγο ταραγµένη, ενώ στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 27/6 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρείται αυξηµένη χαµηλή νεφώση.

Το µεσηµέρι και το απόγευµα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και νότιες όπως και νοτιοανατολικές περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ενώ αρχικά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια µεταβλητοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ και το απόγευµα γενικά µέτριοι 4 και στα νότια παράλια ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα νότια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την ∆ευτέρα, µέχρι και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε την θερµοκρασία να σηµειώνει σταδιακά άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top