ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Εξετάζεται αν προσπάθησε να εγκαταλείψει την σκηνή ο 34χρονος

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Εξετάζεται αν προσπάθησε να εγκαταλείψει την σκηνή ο 34χρονος

Ο 34χρονος οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε με αυτό της οικογένειας Δημητρίου, ισχυρίστηκε ότι αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και ξύπνησε μετά την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου του, ωστόσο μια από τις τρεις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν στο δικαστήριο, φαίνεται να ανατρέπει αυτό το σενάριο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», οι ανακριτές της Τροχαίας εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 34χρονος να αποπειράθηκε να εγκαταλείψει την σκηνή του δυστυχήματος, αφήνοντας τα θύματα αβοήθητα.

Η τρίτη κατηγορία που του απαγγέλθηκε αφορά «εγκατάλειψη σκηνής τροχαίου δυστυχήματος, στο οποίο προκλήθηκε τραυματισμός προσώπου χωρίς παροχή βοήθειας», κατηγορία που φέρεται να αμφισβητεί τους ισχυρισμούς του 34χρονου Βούλγαρου.  Οι άλλες δύο κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν αφορούν, «πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης ή συμπεριφοράς» και «αμελούς οδήγησης».

Η παράμετρος που φαίνεται να ενισχύει την πιθανότητα ο Βούλγαρος να αποπειράθηκε να εγκαταλείψει την σκηνή, είναι ότι το όχημα του 34χρονου διένυσε τουλάχιστον 200 χλμ μέτρων πριν ακινητοποιηθεί, από το σημείο της πρόσκρουσης με το διπλοκάμπινο. Την απόσταση αυτή την διένυσε μάλιστα με το μπροστινό μέρος διαλυμένο και το καπό να έχει ανοίξει, αποφράσσοντας τον ανεμοθωρακα και πιθανόν να ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης.

Το όχημα θα υποβληθεί σε ενδελεχείς επιστημονικές εξετάσεις ώστε να εξακριβωθούν όλα όσα αφορούν το δυστύχημα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top