ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έκτακτη συνεδρία στη Βουλή για τον Συνεργατισμό – Πότε αναμένεται να σταλεί στην Ολομέλεια

Έκτακτη συνεδρία στη Βουλή για τον Συνεργατισμό – Πότε αναμένεται να σταλεί στην Ολομέλεια

Έκτακτη συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών, την Τετάρτη 27/06, για συζήτηση της παροχής κυβερνητικής εγγύησης στα πλαίσια της συμφωνίας μεταξύ της ΣΚΤ και της Ελληνικής.

Συνεδριάζει εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής των Αντιπροσώπων, παρουσία του υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, για συζήτηση της έγκρισης παροχής κυβερνητικής εγγύησης στα πλαίσια της συμφωνίας μεταξύ της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας και της Ελληνικής Τράπεζας.

Υπενθυμίζουμε πως το Υπουργικό Συμβούλιο σε συνεδρία του, ημερομηνίας 26/06, ενέκρινε την πρόταση του Υπουργείου Οικονομικών, για την εγγύηση του κράτους στη συμφωνία μεταξύ Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας και Ελληνικής Τράπεζας.

Εγγύηση η οποία αφορά, τις έκτακτες ζημιές στο δανειακό χαρτοφυλάκιο που ανέλαβε η Ελληνική Τράπεζα, όπως περιλαμβάνει η σχετική συμφωνία.

Κατόπιν της συνεδρίας της Επιτροπής Οικονομικών, η εν λόγω πρόταση, αναμένεται να υποβληθεί στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων, πριν την τελευταία της συνεδρία, στις 13 Ιουλίου, όπου θα παραμείνει κλειστή λόγω θερινών διακοπών.

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top