ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πένθος σε ΤΕΠΑΚ και ΠΚ για τον θάνατο της 25χρονης Κωνσταντίνας – 'Όσοι την γνώριζαν, το επιβεβαιώνουν...'

Πένθος σε ΤΕΠΑΚ και ΠΚ για τον θάνατο της 25χρονης Κωνσταντίνας – 'Όσοι την γνώριζαν, το επιβεβαιώνουν...'

Η 25χρονη φοιτήτρια, έφυγε από την ζωή στις 24 Ιουνίου 2018, βυθίζοντας σε θλίψη συγγενείς και φίλους αλλά και τα πανεπιστήμια όπου φοιτούσε.

Η Κωνσταντίνα, κόρη του γνωστού δικηγόρου της Πάφου Μίλτου Μιλτιάδου, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν τα κατάφερε. Η άτυχη νέα, που ήταν πτυχιούχος Παιδαγωγικών του Πανεπιστημίου Κύπρου και είχε ξεκινήσει μεταπτυχιακό στο ΤΕΠΑΚ, απεβίωσε στο Ισραήλ. 

Τόσο το Πανεπιστήμιο Κύπρου όπου αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστημών Αγωγής όσο και το ΤΕΠΑΚ, όπου φοιτούσε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Νέες Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας», μέσω ανακοινώσεών τους, εξέφρασαν την θλίψη τους για τον άδικο χαμό της άτυχης 25χρονης φοιτήτριας.

Ανακοίνωση Πανεπιστημίου Κύπρου:

Το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής, καθώς και σύσσωμο το Πανεπιστήμιο Κύπρου, θρηνούν για τον άδικο και αδόκητο χαμό της Κωνσταντίνας Μιλτιάδους, απόφοιτης του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής, με ειδικότητα στη Δημοτική Εκπαίδευση. Η Κωνσταντίνα ολοκλήρωσε με επιτυχία όλες τις υποχρεώσεις της στο πρόγραμμα του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής και διακρίθηκε για τον χαρακτήρα, τη συνέπεια, καθώς και τον επαγγελματισμό της κατά τα φοιτητικά της χρόνια.

Όσοι τη γνώρισαν, το επιβεβαιώνουν.

Η απρόσμενη εξέλιξη στην υγεία της Κωνσταντίνας, καθώς και ο άδικος χαμός της, προκαλούν απερίγραπτα και ιδιαίτερα έντονα συναισθήματα σε όλο τον ακαδημαϊκό και φοιτητικό κόσμο του Πανεπιστημίου Κύπρου που είχε το προνόμιο να τη γνωρίσει και να συνεργαστεί μαζί της.

Το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής και ολόκληρο το Πανεπιστήμιο Κύπρου εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια της Κωνσταντίνας και τους οικείους της.

Ανακοίνωση ΤΕΠΑΚ:

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου πενθεί για τον χαμό της 25χρονης φοιτήτριας Κωνσταντίνας Μιλτιάδους

Το ΤΕΠΑΚ και το Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου πενθούν για τον χαμό της Κωνσταντίνας Μιλτιάδους, η οποία έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, 22 Ιουνίου. Η Κωνσταντίνα Μιλτιάδους, πτυχιούχος Παιδαγωγικών του Πανεπιστημίου Κύπρου, φοιτούσε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Νέες Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας» του ΤΕΠΑΚ, αλλά λόγω προβλήματος υγείας, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών της.

Τον τελευταίο καιρό βρισκόταν στο Ισραήλ για θεραπεία, δυστυχώς όμως η Κωνσταντίνα δεν κατάφερε να βγει νικήτρια, φεύγοντας τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Ολόκληρη η Πανεπιστημιακή κοινότητα εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της.

Καλό ταξίδι, Κωνσταντίνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top