ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξέλιξη στην υπόθεση - Σε κινητοποίηση η Αστυνομία για τον εντοπισμό της Στέφανης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξέλιξη στην υπόθεση - Σε κινητοποίηση η Αστυνομία για τον εντοπισμό της Στέφανης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ώρες αγωνίας για τους οικείους 50χρονης η οποία απουσιάζει από το σπίτι της από το μεσημέρι της Τρίτης (26/06) στη Λεμεσό.

Σε κινητοποίησε τέθηκε η Αστυνομία στη Λεμεσό μετά και την εξαφάνιση της 50χρονης Στέφανης Τέηλορ η οποία απουσιάζει από την οικία της, από την Τρίτη το μεσημέρι.

Όπως μας αναφέρθηκε, τo κινητό της τηλεφώνο εξέπεμψε σήμα στις 20:08 το βράδυ της Τρίτης (26/06) πλησίον της Οδού Μίλτωνος στο Ζακάκι.

Το ΤΑΕ Λεμεσού απευθύνει έκκληση προς το κοινό για άντληση πληροφοριών έτσι ώστε να εντοπιστεί η 50χρονη ελλείπουσα .

Η εν λόγω γυναίκα ονομάζεται ΣΤΕΦΑΝΗ ΤΕΗΛΟΡ, 50 χρόνων και περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,60μ., με καστανά πολύ κοντά μαλλιά και φέρει τατουάζ στα χέρια και στα πόδια.

H 50χρονη ελλείπει από την κατοικία της στον Άγιο Αντώνιο Λεμεσού, πρόκειται για πρόσωπο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και χρειάζεται βοήθεια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199 του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top