ΚΟΣΜΟΣ

24χρονη έκανε βουτιά θανάτου από τον 19ο όροφο γιατί ο σύντροφός της την αποκάλούσε π@@ πολυτελείας

24χρονη έκανε βουτιά θανάτου από τον 19ο όροφο γιατί ο σύντροφός της την αποκάλούσε π@@ πολυτελείας

Από τον 19ο όροφο πολυκατοικίας με πολυτελή διαμερίσματα της Μόσχας πήδηξε πρώην πρωταγωνίστρια σε δημοφιλές ρωσικό reality, έπειτα από έντονο καβγά με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την κατηγορούσε ότι είχε γίνει πόρνη πολυτελείας. 

Η 24χρονη Αναστάζια Τάρασιουκ έγινε διάσημη στη Ρωσία χάρη στη συμμετοχή της στο reality «Dom 2» («Σπίτι 2»). Μετά την έξοδό της από το τηλεοπτικό show γνώρισε τον Αλμπερτ Ριέζιν και έκανε σχέση μαζί του, συγκατοικώντας στο διαμέρισμά του στη Μόσχα για δυόμισι μήνες.

Μιλώντας σε ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο ο Ριέζιν υποστήριξε ότι, όταν η φήμη της από το reality άρχισε να ξεθωριάζει, η Τάρασιουκ έμπλεξε με τα ναρκωτικά, κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και εμφάνισε σημάδια κατάθλιψης. «Δεν ήξερε τι δουλειά να κάνει, διότι ήλπιζε ότι με το που θα έρθει στη Μόσχα θα την περιμένει πολυτελής ζωή» ισχυρίστηκε ο άνδρας, προσθέτοντας πως, δεδομένου ότι η Τάρασιουκ δεν ήθελε να δουλέψει αλλά ονειρευόταν χλιδάτη ζωή, στράφηκε στην πορνεία. «

Εργαζόταν σαν συνοδός πολυτελείας, βασικά ήταν πόρνη» υποστήριξε ο Ριέζιν. «Ανακάλυπτα συνεχώς ότι κοιμόταν με μεγάλης ηλικίας άνδρες ενώ ήμασταν μαζί, ακόμη και εγώ έφερνα χρήματα στο σπίτι» είπε, σημειώνοντας ότι καβγάδιζαν διαρκώς και τελικά αποφάσισε να τη χωρίσει.

Μετά τον χωρισμό τους, πάντα σύμφωνα με τον Ριέζιν, χάθηκαν για έναν χρόνο, μέχρι που πρόσφατα συναντήθηκαν ξανά, αλλά, σύμφωνα με την «Daily Mail», τσακώθηκαν για τον τρόπο ζωής της.

Οι γείτονες της Τάρασιουκ δήλωσαν σε ρωσικό κανάλι ότι η 24χρονη μετακόμισε στην πολυκατοικία πριν από δύο μήνες και ότι τη συντηρούσε πλούσιος ηλικιωμένος άνδρας με τον οποίο διατηρούσε δεσμό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top