ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρίνονται όλα: Ποντάρετε Megabet Plus για νίκη Κολομβίας και Ιαπωνίας

Κρίνονται όλα: Ποντάρετε Megabet Plus για νίκη Κολομβίας και Ιαπωνίας

Ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ της Ρωσίας με τέσσερις σημαντικές αναμετρήσεις: Σενεγάλη-Κολομβία (17:00), Ιαπωνία-Πολωνία (17:00), Αγγλία-Βέλγιο (21:00) και Παναμάς-Τυνησία (21:00).

Η Megabet Plus προσφέρει τόσο στην ιστοσελίδα της, www.megabetplus.com.cy, όσο και στα πρακτορεία, τις περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις για την μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

17:00: Σενεγάλη-Κολομβία
Σαφώς πιο έμπειρη ομάδα η Κολομβία, η οποία έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό απέναντι στην Πολωνία. Ξέρει ότι με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση και θεωρούμε ότι έχει το προβάδισμα απέναντι στην Σενεγάλη που αφήνει ανάμεικτες εντυπώσεις.

Η επιλογή του διπλού της Κολομβίας έχει απόδοση 1.82, ενώ η επιλογή για τον άσο της Σενεγάλης έχει απόδοση 4.34. Όσον αφορά την ισοπαλία είναι στο 3.43.

17:00: Ιαπωνία-Πολωνία
Η Ιαπωνία έδειξε καλά στοιχεία στα πρώτα παιχνίδια και είναι ικανή να σφραγίσει την πρόκριση στο ματς με στην Πολωνία, η οποία είναι και αδιάφορη και μια από τις χειρότερες ομάδες στη φάση των ομίλων.

Λογικά έχει προβάδισμα η Ιαπωνία, ο άσος της οποίας έχει απόδοση 2.58, ενώ για το διπλό της Πολωνίας η απόδοση είναι στο 2.86. Για την ισοπαλία η απόδοση προσφέρει 3.04.

21:00: Αγγλία-Βέλγιο
Είναι το ντέρμπι κορυφής του ομίλου ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και το πιθανότερο είναι ότι θα παραταχθούν με αλλαγές.

Το Βέλγιο μοιάζει πιο ποιοτικό και θεωρούμε ότι έχει το προβάδισμα. Το ποντάρισμα στο διπλό του Βέλγιου έχει απόδοση 3.04, ενώ για τον άσο της Αγγλίας είναι 2.50. Η επιλογή της ισοπαλίας είναι στο 2.96.

21:00: Παναμάς-Τυνησία
Είναι ματς χωρίς σκοπιμότητα ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν για το τρίποντο. Η Τυνησία είναι ανώτερη ομάδα, ενώ ο Παναμάς θα κυνηγήσει το ιστορικό κέρδος.

Αναμένεται ανοικτό ματς και το σκορ μπορεί να πάει ψηλά. Η επιλογή του Over 2.5 έχει απόδοση 1.76, ενώ η επιλογή του Under 2.5 έχει απόδοση 2.08. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.70.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100 % μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα μας και θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Να ενημερώσουμε τους πελάτες μας, πως η ιστοσελίδα της Megabet Plus παρέχει την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top