LIFESTYLE

Αντρέας Πατσαλίδης: Απίστευτο το πώς κυκλοφορεί στην Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αντρέας Πατσαλίδης: Απίστευτο το πώς κυκλοφορεί  στην Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Αντρέας Πατσαλίδης πήγε στο κομμωτήριο και άφησε τον κόσμο άφωνο. Φορούσε στα πόδια του...

Η εκλεκτή πελατεία του κομμωτηρίου Mohawk έμεινε με το στόμα ανοικτό την Πέμπτη, 27 Ιουνίου, βλέποντας τον Dj Andrezp να κυκλοφορεί με τα roller μέσα στο κομμωτήριο. 

Όταν τον ρωτούσαν γιατί το κάνει αυτό ο γνωστός Dj απαντούσε ότι αυτό είναι κάτι που λατρεύει, αφού έτσι κυκλοφορεί από τα 6 του χρόνια. 

Προφανώς η οικογένεια Πατσαλίδη έχει μάθει στα παιδιά της να κάνουν αυτό που θέλουν χωρίς να νοιάζονται αν αυτό ξεφεύγει από τις νόρμες. Το αποτέλεσμα είναι τόσο ο Αντρέας, όσο και ο Λούης να είναι αυθεντικοί και αληθινοί και με την συμπεριφορά τους να κερδίζουν την αγάπη του κόσμου, ο καθένας στον τομέα του. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αντρέας Πατσαλίδης βιαζόταν να προλάβει το αεροπλάνο, αφού την Παρασκευή, 28 Ιουνίου παίζει σε γνωστό κλαπ της Βηρυτού.  

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο, όπου ο Dj Andrezp κυκλοφορεί στο Mohawk με τα roller:

https://www.youtube.com/watch?v=yNmRn9sF8wA&feature=youtu.be

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top