ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: «Η Κυβέρνηση έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο του κοινοβουλίου»

Ε. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: «Η Κυβέρνηση έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο του κοινοβουλίου»

Διαφωνία ως προς τη διαδικασία προέκυψε στην Επιτροπή Ελέγχου που συζητά το πρωί της Πέμπτης (28/6) τις εξελίξεις στον Συνεργατισμό.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Οι δικαιολογημένες πολλές φορές παρεμβάσεις των βουλευτών προκαλούν πολλές διακοπές και τη δυσφορία των καλεσμένων.

Ο Ονούφριος Κουλλά εξέφρασε προβληματισμό ως προς τον στόχο της Επ. Ελέγχου, ενώ αναμένεται έρευνα υπό τον Γενικό Εισαγγελέα.

Αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις των βουλευτών, οι οποίοι απαίτησαν διαφάνεια και τον χρόνο που δικαιούνται για τις ερωτήσεις τους.

Ακολούθησε μια σιωπηρή στιχομυθία ανάμεσα στην Ειρήνη Χαραλαμπίδου και τον Χάρη Γεωργιάδη ο οποίος αποχώρησε για 2-3 λεπτά από την αίθουσα.

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ, ωστόσο, παίρνοντας τον λόγο τόνισε ότι «η κυβέρνηση έχει βάλει το πιστόλι στον κρόταφο του κοινοβουλίου και δεν πρόκειται να φορτώσει στον κυπριακό λαό το βάρος της πώλησης του Συνεργατισμού».

Εξάλλου, ο Γιώργος Περδίκης υποστήριξε ότι πρέπει να ζητηθεί γνωμάτευση από τον Γενικό Εισαγγελέα «επί της διαδικασίας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top