Την 'έκοψαν' με e-mail άρον άρον - Δεν θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές η Ευριπίδου

Την 'έκοψαν' με e-mail άρον άρον - Δεν θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές η Ευριπίδου

'Της έκλεισαν τον διακόπτη' νωρίτερα της Κωνσταντίνας Ευριπίδου. Δεν θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές η παρουσιάστρια. 

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μετρούσε τις μέρες αντίστροφα για να αποχαιρετήσει οριστικά τους τηλεθεατές της εκπομπής "Όλα Για Σένα" και το κανάλι του Αρχαγγέλου. 

Ωστόσο τελευταία στιγμή και μέσω email ανακοινώθηκε η αλλαγή του προγράμματος του TvOne, με αποτέλεσμα η εκπομπη "Όλα Για Σένα" να κλείνει νωρίτερα από την Παρασκευή, 30 Ιουνίου. 


Στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου δεν θα δοθεί η ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της εκπομπής της. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht