LIFESTYLE

Ο Ρούσσος στην αποφοίτησή του - Ποζάρει με την τήβεννο και τις γυναίκες της ζωής του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Ρούσσος στην αποφοίτησή του - Ποζάρει με την τήβεννο και τις γυναίκες της ζωής του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Νατάσα Τούρζα καμαρώνει για το επίτευγμα του σύζυγού της με μια φωτογραφία όπου ποζάρει στην αποφοίτησή του με τις δίδυμες κόρες τους. 

Ο Γιώργος Ρούσσος και η Νατάσα Τούρζα είναι στα καλύτερά τους... Βλέπουν τα δίδυμα κοριτσάκια τους να μεγαλώψνουν με υγεία και η ευτυχία τους να μεγαλώνει μέρα με την μέρα. 

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός - παρουσιαστής ολοκλήρωσε τις σπουδές του και την Πέμπτη, 28/6  βρέθηκε στην τελετή αποφοίτησης για να πάρει το πτυχίο του.

Στο πλευρό του βρισκόταν, φυσικά η αγαπημένη σύζυγός του και τα δίδυμα παιδιά του, Ραφαέλα και Ζωή.

Η σύζυγός του, Νατάσα Τούρζα, με μια υπέροχη φωτογραφία του συζύγου της με την στολή της αποφοίτησής του, όπου ποζάρει με τις δίδυμές τους κόρες εξέφρασε και διαδικτυακά πόσο περήφανη είναι για τον άντρα της. 

Το σχόλιο στην λεζάντα της φωτογραφίας: "Ένας χρόνος με αλλαγές μεγάλων απαιτήσεων και νέες προκλήσεις τόσο επαγγελματικά όσο και Προσωπικά με τον ερχομό των διδύμων, δεν στάθηκε εμπόδιο στο να ολοκληρώσει με επιτυχία και με Ανώτατη Διάκριση Αυτό που με τόσο ενθουσιασμό και κόπο ξεκίνησε.Γίνεται να μην καμαρώνω; Δεν γίνεται !!".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top