ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Συνελήφθη 28χρονος που καταζητείτο για φόνο

ΚΥΠΡΟΣ: Συνελήφθη 28χρονος που καταζητείτο για φόνο

Η Αστυνομία Κύπρου, συνέβαλε στην σύλληψη 28χρονου που καταζητείτο από την Βρετανική Αστυνομία, για φόνο που διαπράχθηκε τον Απρίλιο του 2018. 

Θερμές ευχαριστίες για τη συμβολή της στη σύλληψη καταζητούμενου για υπόθεση φόνου, εκφράζει με μήνυμά της η Αστυνομία της Σκωτίας προς την Αστυνομία Κύπρου.

Όπως αναφέρεται στο μήνυμα, η Αστυνομία της Σκωτίας ευχαριστεί θερμά την Αστυνομία Κύπρου, για τις σημαντικές πληροφορίες και την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε, ώστε να καταστεί δυνατή η σύλληψη του υπόπτου.

Πρόκειται για 28χρονο Βρετανό, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης στη Σκωτία, για υποθέσεις φόνου και σοβαρής επίθεσης, αδικήματα που διαπράχθηκαν στη Γλασκώβη τoν περασμένο Απρίλη.

Η ενημέρωση των Βρετανικών Αρχών για την υπόθεση, έφθασε στην Αστυνομία στις 8 Μαΐου, 2018. Από τους ελέγχους που άρχισαν αμέσως από την Εθνική Μονάδα Europol Κύπρου και το Εθνικό Γραφείο Interpol της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας (ΔΕΕ&ΔΑΣ), διαπιστώθηκε ότι ο καταζητούμενος βρισκόταν στην Κύπρο.

Ωστόσο, ελλείψει ύπαρξης Ευρωπαϊκού ή Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης, αυτός δεν μπορούσε να συλληφθεί από τις Κυπριακές Αρχές.

Με συντονισμένες ενέργειες, η Εθνική Μονάδα Europol και το Εθνικό Γραφείο Interpol, ενημέρωσαν τις Βρετανικές Αρχές τόσο για τον εδώ εντοπισμό του καταζητούμενου όσο και για την ακριβή ημερομηνία επιστροφής του στην πατρίδα του, με αποτέλεσμα να γίνει δυνατή η σύλληψη του 28χρονου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top