ΥΓΕΙΑ

Tα ποτά - σύμμαχός στο αδυνάτισμα

Tα ποτά - σύμμαχός στο αδυνάτισμα

Κάθε φορά που θέλεις να πιεις ένα κοκτέιλ, βλέπεις να έρχονται κατά πάνω σου χιλιάδες άχρηστες θερμίδες και τον γυμναστή σου να σου λέει ότι καλύτερα να φας πιτόγυρα παρά να καταναλώσεις αλκοόλ!

Καλοκαίρι, βραδινές έξοδοι, αγαπημένοι φίλοι και ένα ωραίο δροσιστικό ποτό, πάνε πακέτο. Όμως όπως ξέρεις και εσύ και εγώ, η κατανάλωση αλκοόλ – πάντα με μέτρο – δεν είναι σύμμαχος μας στη διατήρηση της γράμμωσης, των κιλών και της γραμμής μας. Τόσος κόπος όλο το χειμώνα, τώρα να πάει στράφι δε λέει!

Η έρευνα
Σύμφωνα με την Αμερικάνικη Χημική Εταιρία, η τεκίλα μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, ενώ παράλληλα έχει πολύ λίγες θερμίδες σε σχέση με πολλά άλλα ποτά. Επίσης, ύστερα από έρευνα που έγινε σε ποντίκια, διαπιστώθηκε πως η τεκίλα μπορεί να βοηθήσει και στην απώλεια βάρους. Το τζιν από την άλλη μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό και να βοηθήσει το σώμα σου να κάψει περισσότερες θερμίδες. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνες του Πανεπιστημίου της Sigulda στη Λετονία, το συγκεκριμένο ποτό μπορεί να αυξήσει τη διαδικασία του μεταβολισμού κατά 17% για μέχρι και μία ώρα μετά την κατανάλωσή του.

Από Κeepup.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top