ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE STREAMING: Ανόρθωση-Μπερόε (ενδεκάδες)

LIVE STREAMING: Ανόρθωση-Μπερόε (ενδεκάδες)

Δείτε LIVE την εξέλιξη του φιλικού αγώνα της Ανόρθωσης με τη Μπερόε και στο πιο κάτω βίντεο, δείτε ζωντανά το ματς μέσω LIVE STREAMING!

 

 

 

Φιλγκέιρας, Στρούνα, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Κοφί, Βίκτορ, Πράνιτς, Ράγιος, Σισέ, Ντούρις, Κατσαράβα.

Πάμε να δούμε την αρχική ενδεκάδα της Ανόρθωσης:

Μέσα από αυτό το φιλικό παιχνίδι, ο Ρόνι Λέβι θα δοκιμάσει σχήματα και τακτικές που θα του φανούν χρήσιμα ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που θα έχει η Ανόρθωση στο Γιουρόπα Λιγκ τον ερχόμενο μήνα.

Το συγκεκριμένο φιλικό είναι ένα καλό τεστ και για τους υπό δοκιμή παίκτες, Ιβάν Τόμισιτς και Ντράγκο Λόβριτς, οι οποίοι πάντως, δεν δείχνουν κάτι το σπουδαίο μέχρι στιγμής.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 18:00 και μπορείτε εκτός από το να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξη του από το ThemaSports, να δείτε το παιχνίδι ζωντανά μέσω LIVE STREAMING στο πιο πάνω βίντεο!

Ένα δυνατο φιλικό τεστ θα δώσει σήμερα (29/06) στη Βουλγαρία η Ανόρθωση, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Μπερόε των πρώην «δικών» μας Οχένε, Μπριζίτιο, Μπανταλόφσκι (ήταν στην Ανόρθωση στη λήξασα αγωνιστική περίοδο), Μέσκα και Αντάμοβιτς.

Καλησπέρα σας από το ThemaSports.com!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top