ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της νέας τραγωδίας – ‘Ρε μάστρε εν ιφταίω εγώ σε τίποτε’ -VIDEO

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της νέας τραγωδίας – ‘Ρε μάστρε εν ιφταίω εγώ σε τίποτε’ -VIDEO

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της νέας τραγωδίας που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (02/07) στην Λάρνακα με θύμα τον 42χρονο Γιώργο Γεωργίου, υπάλληλο της ΑΗΚ.

Μαρτυρία γυναίκας που κατοικεί στην περιοχή όπου σημειώθηκε το εργατικό ατύχημα, παρουσίασε η εκπομπή ‘ Alpha Eνημέρωση’.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της, άκουσε ένα πολύ δυνατό θόρυβο και ακολούθως είδε ένα νεαρό υπάλληλο να φωνάζει στον άτυχο 42χρονο.

‘Ακούστηκε ένας πάρα πολλά μεγάλος θόρυβος τζιαί ακούστηκαν φωνές, κραυγές ανθρώπου τζιαί ύστερα εφώναζε 'βοήθεια'.  Άνοιξα τζιαί είδα ένα παιδί που εφώναζε.. «Ρε μάστρε εν ιφταίω εγώ σε τίποτε, εν ιφταίω εγώ σε τίποτε». Κόπηκε το μηχάνημα τζιαι έππεσε πάνω στον άνθρωπο τζιαί εν ηξέρω αν εν νεκρός. Τζιαί εφώναζε βοήθεια. Μετά εφκήκε ο κόσμος έξω τζιαί εκαλέσαν το ασθενοφόρο'.

https://www.youtube.com/watch?v=AwRXuNlmETA

Θυμίζουμε πως πρόκειται για 42χρονο Γιώργο Γεωργίου υπάλληλο της ΑΗΚ, πατέρα τριών παιδιών.

Όσο για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το μοιραίο, ο 42χρονος ήταν μέλος συνεργείου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου που γύρω στις 08:00 ανταποκρίθηκε σε περιστατικό στη συγκεκριμένη οδό της Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, κάτοικοι της περιοχής είχαν αναφέρει στην ΑΗΚ ότι καλώδια την ηλεκτρικής περνούσαν μέσα από δένδρα και υπήρχε θέμα ασφαλείας. Ο άτυχος εργάτης ήταν αυτός που ευρισκόμενος στον κλωβό ανυψωτικού μηχανήματος κλάδευε τα δένδρα, ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Δυστυχώς, υπό συνθήκες που διερευνώνται, παρουσιάστηκε βλάβη με αποτέλεσμα ο 42χρονος να πέσει με το κεφάλι από ύψος 5-6 μέτρων και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η Αστυνομία και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας βρίσκονται στη σκηνή και κάνουν εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια υπό τα οποία σημειώθηκε το εργατικό δυστύχημα και να αποδοθούν ευθύνες.

Ο 42χρονος υπάλληλος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top