ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φ. Μαυροβουνιώτης: Προσπάθειες για δημιουργία Αρχείου Αξιογράφων

Φ. Μαυροβουνιώτης: Προσπάθειες για δημιουργία Αρχείου Αξιογράφων

 Στις έντονες προσπάθειες που καταβάλλει ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων για τη δημιουργία Αρχείου Αξιογράφων, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φοίβος Μαυροβουνιώτης κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουλίου.

Κατά τη Συνέλευση εκλέγηκαν τα μέλη του νέου ΔΣ τα οποία θα καταρτιστούν σε Σώμα στη συνέχεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, ο κ. Μαυροβουνιώτης κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στις διάφορες προτάσεις που υπέβαλαν προεκλογικά στο Σύνδεσμο τα κόμματα και οι υποψήφιοι, διευκρινίζοντας ότι ουδεμία από τις προτάσεις αυτές ικανοποιούσε πλήρως τα δίκαια, όπως τα χαρακτήρισε, αιτήματα των μελών. Στόχος του Συνδέσμου τώρα είναι να συγκεραστούν όλες αυτές οι προτάσεις σε μια προσπάθεια εξεύρεσης συναινετικής λύσης.

Όπως είπε, επειδή η λύση αυτή φαίνεται να καθυστερεί, ο Σύνδεσμος καταβάλλει έντονες προσπάθειες για τη δημιουργία Αρχείου Αξιογράφων ούτως ώστε τα ηλικιωμένα μέλη του Συνδέσμου να μπορούν να μεταβιβάσουν τους τίτλους τους στα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. Σημείωσε πως ένα άλλο πρόβλημα που προκύπτει από τη μακρόχρονη εκκρεμότητα του θέματος είναι η ψυχική αναστάτωση των μελών, γι’ αυτό και με επανειλημμένες επιστολές στους εκάστοτε Υπουργούς Υγείας, ζητήθηκε η δωρεάν ψυχολογική και ψυχιατρική στήριξη των μελών.

Ο κ. Μαυροβουνιώτης εξέφρασε την ικανοποίηση του Συνδέσμου για την πρώτη καταδίκη της Λαϊκής, ταυτόχρονα όμως αποκάλυψε ότι, επειδή υπάρχουν μέλη τα οποία επιθυμούν να αποσύρουν τις αγωγές τους, ζητήθηκε από τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύνδεσμο, όπως αποφεύγουν να χρεώνουν τα μέλη αυτά, με δικηγορικά έξοδα.

Αναφορικά με τα ΜΜΕ ο κ. Μαυροβουνιώτης ευχαρίστησε εκείνα που συμπαραστέκονται στον αγώνα του Συνδέσμου και εξέφρασε λύπη και απογοήτευση γιατί κάποια άλλα, όπως είπε, όχι μόνο αγνοούν το Σύνδεσμο, αλλά στρέφονται εναντίον του.

Οι εργασίες της Συνέλευσης έληξαν με την εκλογή του νέου Δ.Σ. Τα μέλη του, τα οποία θα καταρτιστούν αργότερα σε Σώμα, είναι τα ακόλουθα: Γιαλλουρίδης Σταύρος, Ηλία Σάββας, Κωνσταντινίδης Κωστάκης, Κωνσταντίνου Σωτήρης, Μαυροβουνιώτης Φοίβος, Φωτιάδης Φώτος, Φωτίου Ανδρέας και Ξενόπουλος Τάκης, επιλαχών.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top