ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό η γυναίκα του θανόντος

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό η γυναίκα του θανόντος

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας διαδραματίστηκαν στη Λάρνακα, με την γυναίκα του αδικοχαμένου Γεωργίου να μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό, όταν έμαθε το χαμό του συζύγου της.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με νευρικό κλονισμό, μεταφέρθηκε τη Δευτέρα 02/07, η σύζυγος του υπάλληλου της ΑΗΚ, Γιώργου Γεωργίου, όταν ενημερώθηκε για τον θάνατο του άνδρα της.

Όπως ανέφερε η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ, η γυναίκα του άτυχου Γεωργίου, ενημερώθηκε για τον θάνατο του συζύγου της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γυναίκα υπέστη νευρικό κλονισμό από την είδηση του χαμού του 42χρονου Γεωργίου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Τα παιδιά του άτυχου 42χρονου, ηλικίας 18, 14 και 6 χρόνων, ενημερώθηκαν από ψυχολόγο, ο οποίος τους προσέφερε στήριξη στη δύσκολη αυτή ώρα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της νέας τραγωδίας – ‘Ρε μάστρε εν ιφταίω εγώ σε τίποτε’ -VIDEO

Υπενθυμίζουμε πως ο Γεωργίου, έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας, όταν βρισκόταν σε ανυψωτικό μηχάνημα και κλάδευε δέντρα, με το μηχάνημα να παρουσιάζει βλάβη.

Αποτέλεσμα της βλάβης ήταν ο 42χρονος άνδρας να πέφτει στο κενό από ύψος πέντε μέτρων περίπου και να τραυματίζεται θανάσιμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top