ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ας βοηθήσουμε όλοι - Συλλογή χρημάτων για την κηδεία της Μαρίας και αποκατάστασης της μητέρας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ας βοηθήσουμε όλοι - Συλλογή χρημάτων για την κηδεία της Μαρίας και αποκατάστασης της μητέρας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολες στιγμές βιώνει η οικογένεια Δημητρίου από τη Λάρνακα η οποία έχασε το 5χρονο αγγελούδι της, στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τη Δευτέρα (25/06) στον αυτοκινητόδρομο Αμμοχώστου – Λάρνακας, στο ύψος του Αβδελερού.

Φίλοι της οικογένειας, με μια κίνηση ανθρωπιάς και με την συγκατάθεση του πατέρα, απευθύνουν έκκληση προς τους πολίτες όπως στηρίξουν οικονομικά την οικογένεια.

Όπως αναφέρουν, πρόκειται για οικογένεια βιοπαλαιστών και σκοπός της έκκλησης είναι να στηριχθεί η οικογένεια Δημητρίου για τα έξοδα της κηδείας της μικρής Μαρίας – Χριστίνας, αλλά και για τα ιατρικά έξοδα για την αποκατάσταση της υγείας της μητέρας και των παιδιών που τραυματίστηκαν.

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Την Δευτέρα 25/6 μετά από το θανατηφόρο δυστύχημα που έγινε στο δρόμο Λάρνακας - Αγίας Νάπας παρά την έξοδο Αβδελερού είχε σαν αποτέλεσμα τον άδικο χαμό του 5χρόνου κοριτσιού των φίλων μας Ανδρέα και Ρεβέκκα αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό της Ρεβέκκας (μητέρας) και των παιδιών τους 3 και 9 χρονών. Λόγων αυτής της δυστυχίας που βρήκε την οικογένεια των φίλων μας, σκεφτήκαμε να βοηθήσουμε οικονομικά για τα έξοδα της κηδείας και για τα ιατρικά έξοδα που θα έχουν για την αποκατάσταση της υγείας τους.

Γι' αυτό κατόπιν της συγκατάθεσης του ίδιου του πατέρα Αντρέα Δημητρίου, ενημερώνουμε όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν ότι έχει ανοιχθεί τραπεζικός λογαριασμός με αριθμό (iban number): CY02 0020 0195 0000 3570 2933 6585 στην Τράπεζα Κύπρου στο όνομα του ίδιου του πατέρα Ανδρέα Δημητρίου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια που θα προσφέρετε. Και η πιο μικρή συνεισφορά είναι πολύτιμη γι' αύτη την οικογένεια βιοπαλαιστών που τους βρήκε αυτή η τραγική δυστυχία.

Υ.Γ Μέσα απο αυτές τις δύσκολες και σκληρές μέρες που παιρνούν οι φίλοι μας, κάποιοι δημοσίευσαν λογαριασμούς σε τράπεζες για βοήθεια. Ίσως πραγματικά να θέλουν να βοηθήσουν αλλά το τονίζουμε ότι ο ΜΟΝΟ ΕΓΚΥΡΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ είναι αυτός που δημοσιοποιούμε πιο πάνω".

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top