ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε Αργεντινό ακραίο επιθετικό!

Ανακοίνωσε Αργεντινό ακραίο επιθετικό!

Η διοίκηση της Αλκής ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού ακραίου επιθετικού Σέρχιο Φαμπιάν Γκονζάλεζ, με τη μορφή δανεισμού από τη Λανούς.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της Αλκής ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τη Λανούς για τον δανεισμό του Αργεντινού ακραίου επιθετικού Σέρχιο Φαμπιάν Γκονζάλεζ.

Ο ποδοσφαιριστής διανύει το 23ο έτος της ηλικίας του (05/04/1995) και ανήκει στο δυναμικό της ομάδας από την Αργεντινή από το 2015.

Στην πρώτη του χρονιά κατέγραψε 22 συμμετοχές και πέτυχε 4 τέρματα, ενώ την περίοδο 2016-17 δόθηκε ως δανεικός στην Defensa y Justicia.

Εκεί είχε τρεις συμμετοχές και ακολούθως πήγε επίσης ως δανεικός στην San Martin, σημειώνοντας 4 γκολ σε 19 συμμετοχές.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας καλωσορίζει τον Φαμπιάν Γκονζάλεζ στην οικογένεια της Αλκής και του εύχεται κάθε επιτυχία με την κυανέρυθρη φανέλα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top