ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Οι καταθέσεις του ΑΚΕΛ είναι μεγαλύτερες από το ποσό που κατάθεσε ο ΔΗΣΥ

Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Οι καταθέσεις του ΑΚΕΛ είναι μεγαλύτερες από το ποσό που κατάθεσε ο ΔΗΣΥ

Επικριτικός κατά του Αβέρωφ Νεοφύτου είναι ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού μετά και την κίνηση του πρώτου να καταθέσει το ποσό του μισού εκατομμυρίου στον Συνεργατισμό.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Κυπριανού αναφέρει πως οι καταθέσεις του ΑΚΕΛ έχει σχεδόν όλες στο Συνεργατισμό και είναι μεγαλύτερες βέβαια από το ποσό που θα καταθέσει την Τρίτη 04/07 ο κ. Νεοφύτου.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «ο  κ. Νεοφύτου πασχίζει επικοινωνιακά να απαλλάξει την Κυβέρνηση Αναστασιάδη- Συναγερμού από τις τεράστιες ευθύνες της, για την καταστροφή του Συνεργατισμού και τον κίνδυνο στον οποίο έθεσε τις καταθέσεις του κόσμου. Επιχειρεί να παρουσιάσει τον εαυτό του ως τον Ηρακλή που έχει τις λύσεις για όλα. Η πραγματικότητα δεν τον βοηθά.  Η πραγματικότητα είναι ότι για πέντε χρόνια διαχειρίστηκαν τον Συνεργατισμό και τον οδήγησαν στην πτώχευση. Πέντε χρόνια  που ήταν οι υπερφυσικές δυνάμεις του κ. Νεοφύτου; Τι έκανε για να σώσει την κατάσταση;

Και επειδή την Τρίτη 03/07 προσπαθώντας να επιδράσει επικοινωνιακά πάνω στον κόσμο, με τις καταθέσεις τις οποίες θα πάρει την Τετάρτη 04/07 στο Συνεργατισμό, θα πω ότι το ΑΚΕΛ έχει σχεδόν όλες του τις καταθέσεις στο Συνεργατισμό και δεν έχει αποσύρει ούτε ένα ευρώ αυτό το διάστημα. Και οι καταθέσεις του ΑΚΕΛ είναι μεγαλύτερες βέβαια από το ποσό που θα πάρει ο κ. Νεοφύτου να καταθέσει.

Εκβιάζοντας, απειλώντας, παραπλανώντας και εξαγοράζοντας, θέλουν να μας αναγκάσουν να ψηφίσουμε νομοθεσίες δίχως καν να τις μελετήσουμε. Διερωτούμαι ποιο είναι το χειρότερο. Η καταστροφή του Συνεργατισμού ή η προχειρότητα με την οποία επιχειρούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση; Το ΑΚΕΛ θα λειτουργήσει υπεύθυνα. Με γνώμονα πώς εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των καταθετών, των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού και κυρίως οι προοπτικές της οικονομίας.

Μπορεί η Κυβέρνηση Αναστασιάδη- Συναγερμού να μας εγγυηθεί ότι αν ψηφιστούν όλα αυτά τα οποία προτείνει, το πρόβλημα του τραπεζικού τομέα θα ξεπεραστεί; Μπορούν να αποδείξουν ότι για όλα όσα φέρνουν στη Βουλή έχουν την έγκριση των αρμόδιων ευρωπαϊκών οργάνων;

Οι τεράστιες ευθύνες και η υστεροβουλία της Κυβέρνηση Αναστασιάδη- Συναγερμού επιβεβαιώνονται και από τον αποκλεισμό του Γενικού Εισαγγελέα από την όλη διαδικασία. Τι έχουν να κρύψουν; Γιατί ενήργησαν για όλα με τόση μυστικότητα; Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top