ΚΟΣΜΟΣ

Έψαξε το όνομα της στο Google και τα αποτελέσματα τη σόκαραν

Έψαξε το όνομα της στο Google και τα αποτελέσματα τη σόκαραν

Όλοι έχουμε μπει στον πειρασμό να γκουγκλάρουμε το όνομά μας για να δούμε τι πληροφορίες υπάρχουν για εμάς στο μαγικό κόσμο του ίντερνετ. Αυτό σκέφτηκε να κάνει και μία νεαρή από το Περθ στην Αυστραλία όταν ήταν 18 ετών, μόνο που η ανακάλυψη ήταν σοκαριστική.

Και η συγκεκριμένη ανακάλυψη έμελλε να της αλλάξει τη ζωή. Έναν χρόνο πριν, η Νοέλ Μάρτιν είχε ποστάρει μία φωτογραφία της στο Facebook. Κάποιοι επιτήδειοι, ωστόσο, υπέκλεψαν τη φωτογραφία και τη χρησιμοποίησαν σε πάρα πολλά σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου.

Με τη χρήση photoshop έβαλαν το πρόσωπό της σε εικόνες από σκληρό πορνό, διοχετεύοντάς τις σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο. Και η ανακάλυψη δεν έμεινε μόνο εκεί μιας και κάποιες από αυτές τις σελίδες περιελάμβαναν όχι μόνο το πραγματικό της όνομα αλλά και τη διεύθυνσή της, στο σπίτι που έμενε με τους γονείς της.

Η 18χρονη βρέθηκε τότε μπροστά στον εφιάλτη να φαίνεται το πρόσωπό της σε όλες αυτές τις σελίδες αλλά και τα προσωπικά της στοιχεία να αποτελούν βορά για τον καθένα που θα ήθελε να τα χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν.

Πέντε χρόνια μετά την περιπέτειά της και με τις συνέπειες να την ακολουθούν μέχρι και σήμερα, η ίδια βρήκε το θάρρος και μίλησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook για όσα έζησε και ζει. Όπως αναφέρει και το news.com.au, η νεαρή κατήγγειλε ότι όταν απευθύνθηκε στην αστυνομία εκείνοι της είπαν ότι «κακώς που ανέβασες τη φωτογραφία σου»!

«Κάποτε έβλεπα αυτές τις φωτογραφίες και ξεσπούσα σε ασυγκράτητα κλάματα. Είναι απάνθρωπο αυτό. Είχαν βάλει το πρόσωπό μου στο σώμα μιας γυναίκας που έκανε σεξ και από πάνω είχαν γράψει "ηλίθια αγελάδα"», έγραψε η νεαρή.

 

 

Από Newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Καιρός: Θα «πνιγούμε» από τη σκόνη - Πότε αναμένεται να βρέξει - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top