ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 19χρονος- Διασωληνωμένος στην εντατική- Φέρει πολλαπλά τραύματα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 19χρονος- Διασωληνωμένος στην εντατική- Φέρει πολλαπλά τραύματα

Διασωληνωμένος και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο Fitzpatrick George Roger Bernard, 19 ετών από τη Βρετανία, ο οποίος εντοπίστηκε να κείτεται τα ξημερώματα σε δρόμο στην Αγία Νάπα.  

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου, γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 4/7 παραλήφθηκε από ασθενοφόρο ιδιωτικού νοσηλευτηρίου, νεαρό άτομο που κειτόταν έξω από το πολυόροφο χώρο στάθμευσης του Δήμου Αγίας Νάπας.

Πρόσθεσε ότι ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου ύστερα από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά τραύματα και διασωληνώθηκε.
 
Ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του ο νεαρός διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη.
 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας οι οποίοι απέκλεισαν τη σκηνή.
 
Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου, το χώρο όπου εντοπίστηκε ο νεαρός, επιθεώρησε Επιθεωρητής του Επαρχιακού Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας Λάρνακας – Αμμοχώστου.
 
Γύρω στις τρεις το μεσημέρι διενήργησε αυτοψία στη σκηνή ο Ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος αύριο αναμένεται να εξετάσει το νεαρό τραυματία στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.  
 
Από μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία διεφάνη ότι ο 19χρονος βρισκόταν το βράδυ της Τρίτης 3/7 σε μπυραρία μαζί με δύο φίλους του από τη Βρετανία με τους οποίους ήρθαν μαζί διακοπές στην Αγία Νάπα.
 
Οι τρεις νεαροί παρακολουθούσαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Βρετανίας με την Κολομβία στα πλαίσια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.
 
Οι νεαροί ανέφεραν στην Αστυνομία ότι είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, πως σε κάποια στιγμή ο 19χρονος έφυγε από τη μπυραρία προς άγνωστη κατεύθυνση και ότι τον αναζήτησαν σήμερα το πρωί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top