ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΥΚΑΛΑ: Αναμένει αποκατάσταση των καταθετών της Λαϊκής με αφορμή της εξελίξεις στο Συνεργατισμό

ΣΥΚΑΛΑ: Αναμένει αποκατάσταση των καταθετών της Λαϊκής με αφορμή της εξελίξεις στο Συνεργατισμό

Ο Σύνδεσμος Καταθετών Λαϊκής (ΣΥΚΑΛΑ), σε ανακοίνωσή του χαιρετίζει τις προσπάθειες που γίνονται από μερίδα της πολιτικής ηγεσίας για να διασφαλιστούν οι καταθέσεις στον Συνεργατισμό και γενικότερα η χρηματοπιστωτική σταθερότητα.


Προσθέτει ότι αναμένει να δει την ίδια σπουδή από την πολιτική ηγεσία, για αποκατάσταση της αδικίας που παραμένει εις βάρος των καταθετών της Λαϊκής που «για πέντε και πλέον χρόνια τυγχάνουν δυσμενέστατης και άνισης αντιμετώπισης από την Πολιτεία».

«Η προστασία των καταθέσεων στον Συνεργατισμό είναι απτή απόδειξη ότι εάν γινόταν σωστότερος χειρισμός από το Κράτος και την Κεντρική Τράπεζα το 2012 - 2013 θα μπορούσε να αποφευχθεί το κούρεμα στην Λαϊκή. Επίσης φαίνεται σαφώς η αδικαιολόγητη διάκριση που γίνεται εις βάρος των καταθετών της Λαϊκής η οποία επαναλαμβάνουμε, αποτελεί θετική εξέλιξη για τους καταθέτες του Συνεργατισμού, όμως αφήνει τους καταθέτες της Λαϊκής σε δυσμενή θέση χωρίς αποχρώντα λόγο», αναφέρεται.

Αναφέρει επίσης ότι ελπίζει τα περιουσιακά στοιχεία (δάνεια και εξασφαλίσεις) που θα διαχειριστεί ο υπό εκκόλαψη φορέας, να μην τύχουν της ίδιας ποιότητας διαχείρισης, όπως τα εναπομείναντα περιουσιακά στοιχεία της Λαϊκής που απομειώνονται ραγδαία με ορατή προοπτική να εξαφανιστούν τελείως.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top