ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στεφάνου: «Επικοινωνιακή η κατάθεση ΔΗΣΥ σε Συνεργατισμό» - Παρέμβαση Αβέρωφ

Στεφάνου: «Επικοινωνιακή η κατάθεση ΔΗΣΥ σε Συνεργατισμό» - Παρέμβαση Αβέρωφ

Οι καταθέσεις του ΑΚΕΛ ήταν πάντα στον Συνεργατισμό, ανάφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Στέφανος Στεφάνου, ενώ χαρακτήρισε και επικοινωνιακό τέχνασμα του ΔΗΣΥ την κατάθεσή του, στο Τραπεζικό ίδρυμα.

Συγκεκριμένα, ο κος. Στέφανος Στεφάνου, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς στην εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ, για να σχολιάσει τις εξελίξεις γύρω από τον Συνεργατισμό.

Ο κος. Στεφάνου, ερωτηθείς αν το ΑΚΕΛ έχει καταθέσεις πάνω από 100 χιλιάδες στον Συνεργατισμό, απάντησε καταφατικά, ενώ υπογράμμισε πως το κόμμα της Αριστεράς, ποτέ δεν έφυγε από τον Συνεργατισμό.

Όσον αφορά την κατάθεση των 500 χιλιάδων που έκανε ο Δημοκρατικός Συναγερμός σε Συνεργατική, ο κος. Στεφάνου υποστήριξε ότι το έπραξαν για επικοινωνιακούς σκοπούς, ωστόσο είναι δικαίωμά τους (σ.σ. ΔΗΣΥ).

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, ερωτηθείς αν οι καταθέσεις κάτω των 100 χιλιάδων είναι εγγυημένες, απάντησε λέγοντας πως, απ’ όσο τους διαβεβαίωσαν, είναι εγγυημένες.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή, για να επιβεβαιώσει ότι οι καταθέσεις κάτω των 100 χιλιάδων είναι εγγυημένες, αφού έχουν ψηφιστεί κανόνες για αυτό, ενώ υπογράμμισε ότι στον Συνεργατισμό, υπάρχουν καταθέσεις γύρω στα 8,5 δις που είναι κάτω των 100 χιλιάδων.

Επίσης, ο κος. Αβέρωφ Νεοφύτου, ανάφερε πως, «ο μη γένοιτο, συμβεί κάτι, που δεν θα συμβεί, το κράτος πρέπει να έχει τα 8,5 δις για να πληρώσει τον κόσμο», στην συνέχεια πρόσθεσε πως, «το κράτος δεν έχει τα 8,5 δις και θα πρέπει να πάμε σε νέο μνημόνιο, πρέπει να δανειστείς» ανάφερε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top