ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Έκτακτη ολομέλεια της Βουλής την Κυριακή»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Έκτακτη ολομέλεια της Βουλής την Κυριακή»

Μεταφέρεται για την Κυριακή (8/7) η ολομέλεια της Βουλής για ψήφιση των επίμαχων νομοσχεδίων, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νεοφύτου, ανάφερε ότι δεν αναβάλλεται η ολομέλεια, αλλά μεταφέρεται για την Κυριακή (8/7) στις 16:00 το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικονομικών και πρόεδρος του ΔΗΣΥ, είπε επίσης ότι αντί την Παρασκευή (6/7), θα συζητηθούν όλα τα νομοσχέδια που αφορούν την πώληση του Συνεργατισμού στην Ελληνική Τράπεζα, την Κυριακή (8/7).

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη συνεδρία της Κυριακής θα τεθούν ενώπιον της Ολομέλειας του νομοθετικού Σώματος η κρατική εγγύηση που απαιτείται για την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας από την Ελληνική Τράπεζα, τα νομοθετήματα που κατέθεσε η Κυβέρνηση για αντιμετώπιση των Μη Εξυπηρετουμένων Δανείων και οι προτάσεις νόμου που συμπληρώνουν το πλαίσιο.

Μάλιστα, ο κ.Αβέρωφ Νεοφύτου, σε ενημέρωση των δημοσιογράφων μετά τη Σύσκεψη των Αρχηγών των κομμάτων, είπε πως η Βουλή μέσα από σύνθεση απόψεων των κομμάτων θα συμβάλει ώστε το θέμα της εξαγοράς του Συνεργατισμού θα έχει κλείσει μέχρι τη Δευτέρα το πρωί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top